Congres Internacional El museu per a totes les persones: art, accesibilitat i inclusió social

05/02/2019 | HIS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
El Consorci MUSACCES (UCM-UNED-UAM), en el marc de les seues activitats R+D en el marc de la museología inclusiva, convida a la comunitat acadèmica a presentar propostes de comunicaciones orals i pòster científic per al Congrés Internacional «El museu per a totes les persones: art, accessibilitat i inclusió social», que se celebrarà a Madrid entre els dies 2 i 5 d'abril de 2019.
En el mateix, es pretén crear un espai per al diàleg i la trobada interdisciplinària entre gestors de museus, docents, investigadors, artistes, estudiants i altres professionals del món de la cultura per a debatre sobre l'extensió del museu d'art a totes les persones, independentment de la seua diversitat. 
 
El termini per a la recepció de propostes finalitzarà el 15 de febrer de 2019. En el següent enllaç (http://museumforall.musacces.és/cfp/) es poden consultar les normes generals de participació, així com accedir al formulari d'enviament dels resums de propostes. Al seu torn, qualsevol dubte o consulta sobre qualsevol aspecte del congrés podrà ser dirigida a museoparatodos@musacces.es.
Esperem que, al costat de la seua participació, puguem convertir aquest Congrés Internacional «El museu per a totes les persones: art, accessibilitat i inclusió social» en l'espai on es puguen proposar estratègies d'acció cultural destinades a acostar el museu a tots els ciutadans del segle XXI.

Més informació: http://museumforall.musacces.es/

Informació proporcionada per: Departament d'Història, Geografia i Art