UJI

Informació personal

CRUZ ORTIZ, MÓNICA VALERIA
 • Investigador
 • Tutor/a pràctiques externes extracurriculars internacionals
 • Membre del grup d'investigació WANT - Prevenció Psicosocial i Organitzacions Saludables
 • mcruz@uji.es
 • Ressenya Personal

  Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Psicologia de la Universitat Nacional de Tucumán (UNT-Argentina). Va obtenir un Màster en Psicologia del Treball, de les Organitzacions i en Recursos Humans a la Universitat Jaume I de Castelló (Espanya), especialitzada en Salut Ocupacional. Doctora en Psicologia del Treball, de les Organitzacions, i en Recursos Humans, títol que té menció internacional obtenint la qualificació d'Excel·lent Cum Laudem.
  A l'Argentina, va treballar com a coordinadora de projectes de Responsabilitat Social Empresarial, dins de la fundació d'un grup empresarial (àrea agroindustrial, citrícola i ramadera). A l'àrea de RRHH, va ser Tècnic es selecció de personal, diagnòstic organitzacional, capacitació, orientació laboral, enfortiment d'equips directius i treball en equip. Es va exercir, a més, com a psicòloga clínica, dins el servei es salut mental d'un hospital públic
  Actualment té un contracte de la Fundació General de la Universitat Juame I com a tècnica de formació en el Màster Universitari en Psicologia del Treball, de les Organitzacions i en Recursos Humans de la Universitat Jaume I. Des de 2009 forma part de l'equip d'investigació, com a personal investigador col·laborant en l'organització i diagramació de projectes de recerca bàsica i aplicada finançats per convocatòries autonòmiques i nacionals, i també està implicada en activitats de consultoria a organitzacions sota contractes d'R + D + I. Professora convidada en el Màster de Psicologia Positiva Aplicada (MAPPA).

  Links