UJI

Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia

27/09/2016 | PSI

El Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació, Social i Metodologia, adscrit a la Facultat de Ciències de la Salut, comprèn tres àrees de coneixement: Psicologia Evolutiva i de l'Educació, Psicologia Social, i Metodologia de les Ciències del Comportament. A més del Personal Docent i Investigador, compte en la seua plantilla amb Personal d'Administració i Serveis: 1 administrativa i dos tècnics de laboratori.

La Constitució com a Departament (anteriorment Unitat Predepartamental) té lloc l'any 2000. I des de llavors, el Departament ha crescut considerablement, tant en docència com en recerca.

En l'actualitat, els membres del Departament imparteixen docència en els Graus de Psicologia, Infermeria, Maestro Infantil i Primària, Relacions Laborals i Recursos Humans, Turisme, Dret, Criminologia i Seguretat, Publicitat i Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual.

Així mateix, és el Departament que més crèdits de Master imparteix en tota la Universitat, amb docència en 13 Masteres oficials.

Pel que fa a l'àmbit de la recerca, el professorat pertanyent al Departament conforma i participa en deu grups de recerca registrats oficialment en la Universitat Jaume I, els quals compten amb projectes de recerca finançats amb fons públics i privats, així com amb nombroses publicacions científiques nacionals i internacionals.

Contacte

Universitat Jaume I
Facultat de Ciències Humanes i Socials
Av. de Vicent Sos Baynat, s/n
12071 Castelló de la Plana
Espanya
Tel. +34 964 729527 
Fax. +34 964 729262

Adreça electrònica: adm-psi@uji.es