Disseny curricular basat en resultats d'aprenentatge

17/10/2023 | UFIE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data i hora:  dilluns, 30 d'octubre de 2023, de 10 a 12 hores.

Duració: 5 hores (2 presencials i 3 de treball personal amb tutoria i retroacció).

Professorat: Miguel Ángel Fortea Bagán (Unitat de Formació i Innovació Educativa i Departament de Pedagogia i Didàctica de les Ciències Socials, la Llengua i la Literatura).

Lloc: Aula TD2103AA (Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals).

Objectius: identificar els aspectes bàsics imprescindibles per al disseny i innovació de plans d'estudi de grau i màster basats en resultats d'aprenentatge conforme al RD822/2021 i la LOSU i analitzar estratègies i procediments adaptats a les particularitats de la Universitat Jaume I.

Prèvia inscripció en la pàgina: http://inscripcio.uji.es/ (inscripció oberta fins al 26 d'octubre de 2023)

Continguts:

  1. Com redactar resultats de formació i aprenentatge.
  2. La selecció dels resultats de formació i aprenentatge a nivell de títol i a nivell de mòduls/matèries/assignatures.
  3. La coordinació horitzontal i vertical dels resultats de formació i aprenentatge.

Metodologia: Amb la dinàmica del taller en una breu sessió presencial es promourà que els assistents analitzen i qüestionen de manera participativa les seues pràctiques en disseny de plans d'estudi i com poden millorar-les. El taller es complementa amb una activitat no presencial tutoritzada consistent en l'elaboració d'una proposta de resultats d'aprenentatge propis d'un pla d'estudis oficial de l'UJI.

Observacions: Aquesta activitat formativa es dirigeix exclusivament a professorat membre de les comissions que durant el curs 2023/24 elaboraran i modificar els plans d'estudi de grau o màster; preferentment als coordinadors i coordinadores de les mateixes o al professorat en què deleguen. Seria convenient que participara un o una PDI de cadascun dels 47 títols pendents d'adaptació al RD822/2021.

Informació proporcionada per: Unitat de Formació i Innovació Educativa