Voluntariat

17/11/2022 | UDD
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Ens agradaria comptar amb tu!
T'has plantejat fer alguna cosa més que estudiar?
Vols ajudar uns altres companys/es?
Et vols sentir útil?

Actualment a la Universitat Jaume I hi ha més de 400 estudiants amb necessitats educatives especials (problemes de visió, auditius, de mobilitat o manipulació, malalties, etc...) que requereixen diferents nivells de suport: són persones a qui es pot acompanyar a determinades instal·lacions de l’UJI, facilitar apunts, ajudar en l’estudi, etc. A més, també pots participar com a voluntari/a en les activitats que organitzem des de la unitat.

una xica ajudant un xic que va en cadira de rodes i hi han obstaculs

Podem disposar de la teua ajuda?

Pots fer-te voluntària o voluntari:
-  Emplenant el següent formulari
- Enviant un missatge a voluntariatpad@uji.es amb l'assumpte "Vull ser voluntari/a"

D’acord amb les normatives vigents de reconeixement de crèdits per activitats universitàries, aquesta activitat té reconeixement per crèdits optatius en títols de grau.


El treball dels voluntaris i les voluntaries resulta fonamental i necessari per a molts estudiants que per circunstàncies personals necessiten algun tipus de suport espefífic.

 

Amb la Unitat de Diversitat i Discapcitat pots col·laborar de dues maneres:

- Com a voluntari/a d'un estudiant NESE de la teua titulació (facilitar apunts, informar de les activitats de classe, etc)

- Com a voluntari/a de les activitats organitzades per la UDD. En cas que aquestes activitats tinguen un cost monetàri seràn gratuites per als voluntaris del programa que hagen estat seleccionats. 


L'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat coordina i gestiona el programa de voluntariat de la Universitat Jaume I.


Entrevista a Carmen Lázaro. Directora de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de l'UJI (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 17/11/2010)

Programa de radio Sin Barreras: Voluntariado en el Programa de Atención a la Diversidad (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 14/11/2012)

 

Informació proporcionada per: Unitat de Diversitat i Discapacitat