Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible

10/02/2022 | Càtedra Cooperació i Desenvolupament Sostenible
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible sorgeix a partir dels convenis de col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana. Iniciada amb la signatura del conveni a 2019, manté la seua activitat actualment gràcies als convenis establerts en 2020 i 2021.

El seu objectiu  és el foment d'activitats de formació, investigació i documentació dirigides a la consecució de l'Agenda 2030 i, en particular, a les metes dels objectius de desenvolupament sostenible directament vinculats amb l'eix central d’aliances.

La Càtedra catedra index

La Càtedra

Presentació, contacte i ubicació

Vídeos Veure'n més

Comunicar amb enfocament de Drets Humans. Xarxes i relats, a càrrec de Yolanda Polo- Jornades: «Establint aliances per la Comunicació pel Desenvolupament»

La comunicació pel desenvolupament vista des del Sud- Jornades: «Establint aliances per la Comunicació pel Desenvolupament»

Alfabetització informacional interseccional, a càrrec d'Alessandra Farné- Jornades: «Establint aliances per la Comunicació pel Desenvolupament»

Veure'n més
Informació proporcionada per: Càtedra Cooperació i Desenvolupament Sostenible
Recurs d'imatge accio MEGABANNERSbotoaccio

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l'Agenda 2030