Exàmens d’acreditació

19/07/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

En aquest curs s’ha realitzat la setena convocatòria de les proves d’acreditació de coneixements d’idiomes, la qual permet a la comunitat universitària i a la població interessada obtenir certificats dels seus coneixements de llengües, alhora que facilita l’accés de l’estudiantat als màsters que exigeixen un nivell B1 de llengua estrangera. Cal remarcar que el Servei de Llengües i Terminologia és centre acreditador d’ACLES i que els nivells B1 i B2 d’anglès disposen del segell ACLES que els permeten un reconeixement arreu de l’Estat i d’Europa.

A la convocatòria 2016 s’han presentat 818 persones, de les quals han aprovat el 41,08%. Nombre d’inscrits i aptes per idioma:

Nombre d’inscrits i aptes per idioma:

Tant la formació com l’acreditació està adaptada al Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR). En el cas dels certificats de català, tenen segell CIECOVA (Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià) un reconeixement general entre totes les universitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana i també de la JQCV.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions