Cursos de llengües

02/11/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Àrea de Formació ofereix un programa de formació en català, en català i espanyol com a llengües estrangeres i també en alemany, anglès, francès i italià als membres de la comunitat universitària; els cursos d’idiomes també estan oberts a la societat amb l’únic requisit de ser major de 18 anys. L’oferta es basa en diverses modalitats d’aprenentatge: formació presencial, virtual i autoaprenentatge.

Durant aquest curs 2015/16 s’han impartit un total de 65 cursos d’idiomes, els quals han comportat la formació de 1.247 persones (132 PDI, 108 PAS, 808 EST, 151 membres de SAUJI i 47 persones externes), dels quals 708 (el 56,78%) han obtingut el corresponent certificat d’acreditació.

Per llengües, s’han fet 18 cursos d’espanyol com a llengua estrangera, 23 cursos d’anglès, 10 de català, 4 de francès, 4 d’italià, 4 d’alemany i 2 cursos de català per a estrangers.

Vegeu les taules amb totes les dades.

A més, enguany, la Universitat ha ofert a la comunitat universitària la possibilitat de formació d’idiomes en línia mitjançant els cursos de la plataforma virtual Dexway a un preu sensiblement inferior al del mercat. A més d'oferir descompte als exàmens de Cambridge que es van realitzar a la nostra Universitat com a centre col·laborador.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions