Òrgans de govern d'àmbit particular

13/06/2016 | Secretaria General
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Junta Electoral

Al llarg del curs s'han realitzat els següents processos electorals: eleccions a delegats i delegades d’estudiants de grau i màsters oficials, eleccions per a la renovació de la representació de l'estudiantat als consells de departament i a les juntes de centre. S’han celebrat eleccions als consells i a la direcció dels departaments i d’instituts universitaris. S’han celebrat eleccions per a la renovació de l’estudiantat al Claustre, per primera vegada han sigut electròniques. Aquest curs s’han elegit en el Claustre els membres representants del PDI i de l’estudiantat de la Junta Electoral.

Sindicatura de Greuges

Este curs, com en els anteriors el nombre de casos atesos per la Sindicatura de Greuges es situa al voltant d’un centenar, especialment en el segon semestre. Enguany podríem destacar l'increment de les reclamacions motivades per incidències en l’assignatura de Treball de Fi de Grau, en la realització d'exàmens en general, lliurament de treballs i diferències en quant als criteris d'avaluació.

Unitat d'Igualtat

El II Pla d’Igualtat de la Universitat Jaume I (2016-2020) aprovat el 19 d’abril de 2016, dóna continuïtat al I Pla (2010-2014) i incorpora nous eixos aprofitant les conclusions elaborades en l’avaluació del I Pla i els suggeriments aportats pels diversos col·lectius de la Universitat. Les activitats desenvolupades per la Unitat d’Igualtat es relacionen principalment amb les accions incloses al II Pla i que tenen com objectiu fomentar la igualtat entre els homes i les dones, així mateix com l’eliminació de totes les formes de discriminació i violència que es produeixen a la Universitat. Des de la Unitat d’igualtat s’han organitzat diversos cursos de formació per a tota la comunitat universitària amb la finalitat de formar en igualtat els diversos col·lectius que formen part de la UJI.

Informació proporcionada per: Secretaria General