Projecte PLANALAB UJI Presentació del projecte PLANALAB UJI a la Seu de la Plana

22/12/2020 | Campus Obert
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Seu de la Plana de Vila-real presenta PLANALAB UJI

El 10 de desembre es va presentar en format online el projecte PLANALAB UJI de la Seu de la Plana de la Universitat Jaume I i de l'Ajuntament de Vila-real.

PLANALAB UJI naix com una iniciativa per al desenvolupament de la Seu de la Plana de Vila-real mitjançant un projecte participatiu ciutadà. Els eixos principals d'aquest projecte són Art, Educació i Patrimoni i es proposen des de la necessitat d'establir connexions i relacions entre ells. PLANALAB UJI és un marc per al desenvolupament d'una comunitat de persones amb experiència en aquests àmbits proposats. Un procés obert a persones interessades a sumar-se i aportar les seues idees i reflexions com a punt de partida per a generar un espai des del qual co-dissenyar aquest laboratori ciutadà.

Com a part d'aquest projecte de la Seu de la Plana de Vila-real, el 10 de desembre a les 18.30 hores va tenir lloc la Jornada “Xarxes i Comunitats” en la qual es van presentar les línies principals de PLANALAB UJI i es va comptar amb la participació de Marcos García (Medialab Prado - Madrid) i Javier Tobías (HarineraZGZ). Cadascun d'ells va compartir les claus que han fet d'aquests dos projectes, exemples d'activació ciutadana al voltant de la cultura. Per al procés de co-definició del projecte PLANALAB UJI, aquestes dues experiències seran un excel·lent punt de partida des del qual iniciar aquest desenvolupament col·laboratiu ciutadà.

Inscripció a “Xarxes i Comunitats” (Places limitades): seudelaplana@uji.es

 

 

 

Cartell presentació del projecte PLANALAB UJI xarxesicomunitats index

Jornada Xarxes i Comunitats

10 de desembre de 2020 a les 18.30 h

Informació proporcionada per: Programa Campus Obert