El màster en Psicopedagogia s’ha articulat entorn d’una sèrie de matèries més transversals al perfil professional i en dues especialitats d’intervenció psicopedagògica: a) necessitats educatives especials: suposa facilitar i gestionar els recursos i la formació de tots els i les professionals implicats per a atendre les necessitats individuals de l’alumnat i el seu entorn socioeducatiu; b) millora educativa i inclusió: la resposta a la diversitat ha de fer-se des de models educatius inclusius i interculturals que proporcionen estratègies i competències professionals per a millorar els contextos socioeducatius, i que eviten l’exclusió i la desigualtat i afavorisquen la participació i l’autonomia, el treball cooperatiu i la gestió de la convivència des de la pluralitat i l’equitat. 
 

 

Centre: Facultat de Ciències Humanes i Socials
Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
30

Mobilitat i programes d'intercanvi

Millora el teu currículum participant en els programes de mobilitat que t’ofereix aquest màster.

Pràctiques

T'ajudem a preparar la teua inserció laboral: estades en pràctiques obligatòries, emprenedoria, orientació laboral, pràctiques internacionals, etc.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

  • «La formació, en matèria de recerca, és excel·lent, i veritablement aproxima l’estudiant a aquest món i hi ha un contacte prou interessant amb les altres universitats del Mediterrani»

    [Llegir-ne més]
    Mar Ronchera Urquizu
    Recurs d'imatge A-LAmores index
Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats