Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (MELACOM) llengua-anglesa-2013-presencial producte

Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (MELACOM) Arts i Humanitats

L’objectiu del màster és proporcionar a la societat les eines necessàries per a facilitar l’ensenyament de la llengua anglesa i en llengua anglesa (CLIL) que siguen efectives i de qualitat perquè l’aprenentatge de l’anglès des de l’etapa d’ensenyament infantil fins al batxillerat tinga un resultat satisfactori i s’aconseguisca el grau de multilingüisme (dues o tres llengües) desitjat. És un màster coordinat des de la Universitat Jaume I  en el qual col·labora professorat de reconegut prestigi d’altres universitats americanes, europees i espanyoles. Amb la superació del màster MELACOM s’obté el Certificat de Capacitació per a l’Ensenyament en Llengües Estrangeres (Anglès). [Llegir més]

Vídeo complet de la presentació del màster a la Setmana d'Orientació

 

Centre: Facultat de Ciències Humanes i Socials
Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
10

Programa de Doble Màster Simultani

Estudia de manera simultània dos màsters i podràs obtenir dos títols de màster en menys temps gràcies al reconeixement de crèdits entre els dos programes.

Docència en anglès

Aquest màster inclou en el seu programa assignatures que s’imparteixen en anglès. Consulta els requisits d’accés i les llengües en què s’imparteixen les assignatures .

Pràctiques integrades

T'ajudem a preparar la teua inserció laboral: estades en pràctiques obligatòries, emprenedoria, orientació laboral, pràctiques internacionals, etc.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

Recurs d'imatge accio imatgefons

Vols conèixer-nos?

 • «Thanks to my enriching experience with academic papers as well as my final MA dissertation throughout MELACOM, I discovered a strong interest in research.»

  [Llegir-ne més]
  Daniela Zaharcenco
  ESL teacher
  Recurs d'imatge Daniela-zaharcenco index
 • «Aquest màster és el complement perfecte del Grau d’Estudis Anglesos o Mestre/a; ja que t’ajuda a aprofundir en l’àrea del teu interès.»

  [Llegir-ne més]
  Gloria Sánchez Muñoz
  Professora d’anglès de secundària a l’IES Vicent Castell de Castelló
  Recurs d'imatge gloria-sanchez index
Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Màster Universitari Màster Universitari en Comunicació Intercultural i Ensenyament de Llengües llengues-2013 index
Màster Universitari Màster Universitari en Llengua Anglesa per al Comerç Internacional (ELIT) angles-negocis index