Convocatòria 25 març 2021

21/10/2021 | DPR
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Benvolguts/udes  companys/es

 La Direcció del Departament de Dret Privat us convoca a Consell Virtual de Departament, amb la finalitat de tractar assumptes de tràmit sense necessitat de reunir-nos presencialment, per a la qual cosa únicament us sol·licitem la vostra resposta, en cas d’haver-la, fins dijous dia 25 de març de 2021 a les 11 hores.

En cas de no rebre respostes entendrem que els punts s’aproven per assentiment.

1.- Aprovació, si escau, de l’Acta de la sessió anterior.

2.- Aprovació, si és el cas, de la sol·licitud per part de l’Àrea de Dret civil de la dotació d’una nova plaça a temps complet de Professor/a Ajudant Doctor (AJD), tipus II (requisit lingüístic Valencià C2), amb efectes per al primer semestre del curs acadèmic 2021-2022. S’accepta així la proposta de dotació d’una plaça a temps complet per necessitats docents efectuada pel Vicerectorat d'Ordenació Acadèmica i Professorat efectuada a través de la Unitat de Planificació Docent.

3.- Aprovació, si és el cas, de la sol·licitud per part de l’Àrea de Dret mercantil de la dotació d’una nova plaça a temps complet de Professor/a Ajudant (AJ), (requisit lingüístic Valencià C1), amb efectes per al primer semestre del curs acadèmic 2021-2022. S’accepta així la proposta de dotació d’una plaça a temps complet per necessitats docents efectuada pel Vicerectorat d'Ordenació Acadèmica i Professorat efectuada a través de la Unitat de Planificació Docent. S’acompanya de la «prèvia sol·licitud raonada del Departament» segons l'article 2.2 del Document de Carrera Docent i Investigadora Universitat Jaume I.

 

Castelló, 23 de març del 2021

El Secretari del Departament

Federico Arnau

 

Informació proporcionada per: Departament de Dret Privat