Convocatòria 08 març 2021

20/10/2021 | DPR
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Benvolguts/udes companys/es

La Direcció del Departament de Dret Privat us convoca a la celebració de Consell Virtual de Departament, amb la finalitat de tractar assumptes de tràmit sense necessitat de reunir-nos presencialment, per a la qual cosa únicament us sol·licitem la vostra resposta, en cas d’haver-la, fins dilluns dia 8 de març de 2021 a les 9 hores. En cas de no rebre respostes en contra entendrem que els punts s’aproven per consentiment tàcit.

1.- Aprovació, si és procedent, de l’Acta de la sessió anterior.

2.- Aprovació, si escau, d’informe favorable sobre un nou canvi de data de la sol·licitud del professor Federico Arnau Moya per a fer una estada temporal d’investigació al Centro de Direito Biomédico da Universidade de Coimbra. (Portugal). La nova data seria des del 29 d’abril fins al 2 d’Agost de 2021. Es tracta d’un període durant el qual el professor no té docència. La estada ja va ser aprovada en Consell de Departament de 16 de juny de 2020 i canviada de data el 7 de gener de 2021 que ara per qüestió de l’evolució de la pandèmia del Covid-19 es torna a demanar el canvi..

3.- Aprovació, en el seu cas, de les modificacions formals que des de l’Assessoria Jurídica de l’UJI sens han demanat respecte de les propostes d’actualització del «Barem Específic per a places de Professor Ajudant en les Àrees de Dret civil, Mercantil i Història del Dret». S’adjunta el Barem modificat.

4.-  .- Aprovació, en el seu cas, de les modificacions formals que des de l’Assessoria Jurídica de l’UJI sens han demanat respecte de les propostes d’actualització del Aprovació, en el seu cas, de la proposta d’actualització del «Barem Específic per a places de Professor Ajudant Doctor en les Àrees de Dret civil, Mercantil i Història del Dret». S’adjunta el Barem modificat.

 

Castelló de la Plana, 4 de març de 2021

Federico Arnau Moya

Secretari del Departament de Dret Privat

Informació proporcionada per: Departament de Dret Privat