Convocatòria 17 febrer 2021

20/10/2021 | DPR
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Benvolguts/udes companys/es

La Direcció del Departament de Dret Privat us convoca a la celebració de Consell Virtual de Departament, amb la finalitat de tractar assumptes de tràmit sense necessitat de reunir-nos presencialment, per a la qual cosa únicament us sol·licitem la vostra resposta, en cas d’haver-la, fins dimecres dia 17 de febrer de 2021 a les 9 hores. En cas de no rebre respostes en contra entendrem que els punts s’aproven per consentiment tàcit.

1.- Aprovació, si és procedent, de l’Acta de la sessió anterior.

2.- Aprovació, si escau, d’informe favorable sobre la sol·licitud de venia docendi presentada per la següent persona:  Albano Gilabert Gascón, amb DNI 20486346Q i contracte predoctoral del Departament de Dret Privat (FPI-UJI). Els crèdits sol·licitats per impartir docència durant el curs acadèmic 2021-2022 són 6.
La documentació justificativa de que el sol·licitant compleix els requisits per a demanar la venia, la teniu a la vostra disposició a la Secretaria del Departament.

3.- Aprovació, en el seu cas, de la proposta d’actualització del «Barem Específic per a places de Professor Ajudant en les Àrees de Dret civil, Mercantil i Història del Dret». S’adjunta l’esborrany de proposta d’actualització.

4.-  Aprovació, en el seu cas, de la proposta d’actualització del «Barem Específic per a places de Professor Ajudant Doctor en les Àrees de Dret civil, Mercantil i Història del Dret». S’adjunta l’esborrany de proposta d’actualització.

 

Castelló de la Plana, 15 de febrer de 2021

Federico Arnau Moya

Secretari del Departament de Dret Privat

Informació proporcionada per: Departament de Dret Privat