UJI
Última modificació: 25/03/2015 | Font: COM

Informació personal

SERRANO BELLÉS, MARÍA JOSÉ
 • Professor/a Associat/da Laboral
 • TC2340DD - (964 728921)
 • mserrano@uji.es
 • Ressenya Personal

  Mª José Serrano Bellés és Bachelor of Engineering per el Coventry Polytechnic, Great Britain (July 1989) i Enginyera Industrial per la Universitat Politècnica de València (1992). Certificat de Capacitació en LLengües Estrangeres en Anglés, Francés i Valencià per la Conselleria d’Educació (per la docència en Secundària). // Certificat d'Aptitud del Cicle Superior del Primer Nivell d'Ensenyaments Especialitzats en Anglés, Francés i Valencià. Nivell: C1 (anglés), B2 (francés) y Grau Superior Junta (valencià).

  Va treballar com a Responsable del Dpt. de Manteniment dels S.A.T. de Llevant en empresa de l'àmbit de Calefacció durant dos anys. Així mateix, va fer tasques com a enginyera de Projectes per a diferents empreses privades del sector tauleller i de la construcció durant anys.

  Professora tutora de la Fase Pràctica dels cursos per a la obtenció del Certificat d'Aptitud Pedagògica de la Direcció general de Ordenació en Innovació Educativa i Política Lingüística des de 2006 fins a 2009 per a alumnat de la UJI, del Politècnic de València, i també de l'ICE de la Universitat de Múrcia.

  Des de 1997, és professora d' Ensenyament Secundàri de Tecnologia per oposició. Cap de Departament en diversos IES de Tarragona i Castelló. Avui en dia imparteix classes de l'àmbit tecnològic en Secundària i Batxillerat. Així mateix forma part del Programa de Docència Plurillingüe del seu centre de treball.

  En maig de 1998  es va incorporar com a Professora Associada a Temps Parcial en el Departament d'Enginyeria Mecànica i de la Construcció de la UJI impartint classes de Mecànica i Resistència de Materials principalment i col.laborant en altres assignatures fins 2014.Des d'aleshores, segueix ajudant com a Associada en diverses matèries sobretot en el desenvolupament/ensenyament de pràctiques.


  Assignatures amb docència


  Assignatures Titulació
  EE1012 - Mecànica de Màquines i Estructures Grau en Enginyeria Elèctrica
  EE1020 - Teoria de Màquines i Mecanismes Grau en Enginyeria Elèctrica
  EM1012 - Mecànica de Màquines i Estructures Grau en Enginyeria Mecànica
  EM1020 - Teoria de Màquines i Mecanismes Grau en Enginyeria Mecànica
  ET1012 - Mecànica de Màquines i Estructures Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials
  ET1020 - Teoria de Màquines i Mecanismes Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials