21/02/2023 | FCJE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Amb motiu del Dia Mundial de la Justícia Social, que se celebra cada 20 de febrer, la Presidenta del Col·legi de Graduats Socials de Castelló, Amparo Máñez, i la comissionada del Col·legi per a la Universitat Jaume I, Rebeca Gordón, han presentat a l'estudiantat delegat dels quatre cursos del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans de l'UJI la ‘Quota zero' per a estudiants. 
 
En representació de l'estudiantat han assistit a la presentació Beatriz Romero, delegada de quart curs, Marina Miralles, delegada de tercer curs, i Mario Oliver-Novella i Arnau Balaguer, delegats de segon curs. També han estat presents Joan Antoni Martín, Degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, i Santiago García, vicedegà del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans.
 
La ‘Quota zero' per a estudiants és resultat de l'acord adoptat pel Col·legi per a eximir de l'abonament de la quota col·legial als estudiants del Grau de Relacions Laborals i RH durant els seus anys de formació universitària. Aquesta noves modalitat de col·legiació proporciona un bon nombre d'avantatges a l'estudiantat del Grau: assistència als cursos del Col·legi, recepció de circulars informatives amb les novetats legislatives, lectura d'articles d'interès sobre la professió, descomptes i avantatges en els serveis de certes empreses amb les quals el Col·legi compta amb acord de col·laboració i accés al portal de la web del Col·legi. 
 
Els únics requisits que es demanen és l'acreditació de tenir la condició d'estudiant de qualsevol dels quatre cursos del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans de l'UJI i presentar una instància presencialment en la secretaria del Col·legi. 
 
Tota la informació necessària per a sol·licitar la ‘Quota zero' per a estudiants del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans en aquest enllaç
 
 
Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques