El taller Cos, moviment i empatia en la comunicació en llengües conclou el cicle de tallers de formació professorat d’Espanyol com a llengua estrangera

25/02/2020 | FCHS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Durant tres setmanes consecutives la Universitat Jaume I ha obert les seues portes a especialistes de l’àmbit de l’educació en llengües, per a aquestes jornades s’han inscrit un total de 180 participants tant de graus de Mestre Infantil i Primària, com d’Estudis Anglesos, Traducció i Interpretació, Humanitats i màster de Secundària, màster de Comunicació Intercultural i Ensenyament de Llengües.

Durant el taller de la professora Ana Castelo, de l’Université de Lille (França) es va poder reflexionar sobre propostes pedagògiques interdisciplinars que afavoreixen el desenvolupament d’aptituds positives. Els assistents van poder experimentar la complexa natura de l’empatia i les implicacions en l’aprenentatge. Durant la segona part del taller es van mostrar les bases teòriques i el dispositiu experiencial d’aprenentatge que s’inscriu dins del paradigma de l’enacció i de la explicitació (tècnica psicofenomenològica).

Durant el cap de setmana del 28 i del 29 de febrer, la formació continua en la Universitat de València, en el Foro de Professors d’Espanyol com a Llengua Estrangera https://foroele.blogs.uv.es/. Com que l’UJI és entitat organitzadora, a més de tindre un descompte en la matrícula, l’estudiantat de grau podrà reconèixer l’activitat amb un crèdit.

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Humanes i Socials