UJI

La Facultat de Ciències Humanes i Socials

Última modificació: 23/07/2018 | Font: FCHS

La Facultat de Ciències Humanes i Socials naix l'any 1991, amb la Llei de la Generalitat Valenciana per la qual es crea la Universitat Jaume I de Castelló.

La nostra Facultat acull, en aquell moment, els estudis adscrits a la Universitat de València que impartien el Col·legi Universitari i l'Escola Universitària del Professorat d'E.G.B. de Castelló.

La Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I de Castelló és la institució encarregada de l'organització dels estudis propis dels seus àmbits: Grau en Mestre o Mestra d'Educació Infantil, Grau en Mestre o Mestra d'Educació Primària, Grau en Comunicació Audiovisual, Grau en Periodisme, Grau en Publicitat i Relacions Públiques, Grau en Estudis Anglesos, Grau en Humanitats i Estudis Interculturals, Grau en Història i Patrimoni i Grau en Traducció i Interpretació.

A més de l'organització d’aquests estudis, la Facultat de Ciències Humanes i Socials és l’encarregada dels procediments acadèmics, administratius i de gestió universitària corresponents.

 

Contacte
Facultat de Ciències Humanes i Socials
Av. de Vicent Sos Baynat s/n, 12071 Castelló de la Plana
Tel. +34 964 729 816/ 814/ 815 - fchs@uji.es

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Humanes i Socials