La Facultat de Ciències Humanes i Socials

FCHS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Facultat de Ciències Humanes i Socials naix en 1991, amb la Llei de la Generalitat Valenciana per la qual es crea la Universitat Jaume I de Castelló. 

Són membres de la Facultat l'estudiantat i el professorat de 10 titulacions de grau i 14 de màster, amb un total de prop de 4.000 persones. La Facultat fomenta l'excel·lència docent en l'organització dels estudis i estableix aliances per a assegurar l'experiència internacional de l'estudiantat i el professorat, així com la rellevància dels coneixements que desenvolupen per al teixit social de la nostra comunitat. Destaquen els cursos específics per a fomentar l'ocupabilitat de les titulades i titulats del nostre centre.

La Facultat té un interès viu per cultivar la investigació entre l'estudiantat i el professorat, que treballen en investigacions capdavanteres i innovadores en les àrees del seu àmbit. Aquest propòsit és la base de les Jornades de Foment de la Investigació en Ciències Humanes i Socials, que han tingut lloc en el nostre centre de manera continuada des de 1995, fins i tot durant la pandèmia de Covid-19.

La formació en investigació del nostre estudiantat s'assegura a través de màsters específics en investigació. La Facultat encoratja la publicació en obert dels treballs de fi de màster a través del repositori institucional.

A més, l'Escola de doctorat de l'UJI complementa aquesta formació amb 8 programes de doctorat vinculats als nostres àmbits de coneixement.

La Facultat de Ciències Humanes i Socials té un compromís ferm amb la igualtat d'oportunitats per a totes les persones que integren la comunitat universitària.

Recurs d'imatge fchs index

La Facultat

Informació institucional bàsica

Recurs d'imatge estudiantat index

Estudiantat FCHS

Calendari, horaris, exàmens, convocàtories, beques, etc.

Recurs d'imatge magazine index

Magazine de la Facultat de Ciències Humanes i Socials

Vos donem la benvinguda a Humanes i Socials, un espai per a la transferència i les inquietuds de la comunitat universitària, un lloc on la teua investigació té la prioritat.

 

Contacte
Facultat de Ciències Humanes i Socials
Av. de Vicent Sos Baynat s/n, 12071 Castelló de la Plana
Tel. +34 964 729 816/ 814/ 815 - fchs@uji.es

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Humanes i Socials
Recurs d'imatge accio MEGABANNERS2

Treballem per millorar la nostra Facultat

Dona'ns la teua opinió