XXII JORNADES DE FOMENT DE LA INVESTIGACIÓ DE LA FACULTAT DE CIÈNCIES HUMANES I SOCIALS

11/10/2017 | FCHS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

XXII JORNADES DE FOMENT DE LA INVESTIGACIÓ

DE LA FACULTAT DE CIÈNCIES HUMANES I SOCIALS.

24 de novembre de 2017 (Sala de Graus Germà Colón Domènech: HC0114FR - 1ª Planta)

Any rere any, tots els i les alumnes de les diferents titulacions podeu participar gratuïtament a les Jornades amb les aportacions de treballs d'investigació avalats per algun membre del professorat.

Des de la FCHS us animem a que aprofiteu els TFG o TFM que hagueu elaborat com a treballs finals, o alguna part dels mateixos, simplement adaptant-los a les normes de publicació de les Jornades que trobareu a l'apartat "Plantilla Articles" situat a la següent pàgina web:

https://sites.google.com/uji.es/jornadesdefomentfchs/

Comité organitzador: Rosa María Agost Canós, Eva Breva Franch, Mª Jesús Blasco, Vicent A. Querol, Maria Medina-Vicent i Teresa Sorolla Romero.

 

Per què participar?

Aquestes jornades presenten grans avantatges per als/les investigadors/es novells. En primer lloc, les comunicacions presentades seran publicades on-line posteriorment a Fòrum de Recerca (complint les normes de publicació disposades en aquesta mateixa web).

Podeu consultar els anteriors números d'aquesta revista a l'adreça:

http://repositori.uji.es/xmlui/handle/10234/76326.

 

A més, a diferència d'altres jornades i congressos, en les quals s'ha de pagar per presentar una comunicació, les jornades de la nostra facultat són totalment gratuïtes i lliures.

Esperem la vostra assistència i participació.

 

Podeu sol·licitar més informació al Deganat de la Facultat de Ciències Humanes i Socials (1r pis de la FCHS), al correu fomentinvestigaciofchs@gmail.com, al web www.fchs.uji.es o al tel. 964 72 98 16.

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Humanes i Socials