UJI Hàbitat Saludable

15/03/2022 | UJI saludable
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I aposta per la salut integral de la seua comunitat i en el desenvolupament d'una universitat sana. El programa UJI Hàbitat Saludable té l'objectiu de promoure la salut i el benestar en la comunitat universitària i en la societat. 

Actualitat UJI Hàbitat Saludable
Recurs d'imatge redes index

Campanyes en xarxes socials

Si vols actualitzar-te i saber més sobre prevenció i promoció de salut, ací trobaràs infografies i contingut sobre temàtiques rellevants en l'àmbit de la salut.

Recurs d'imatge Radio index

Programa de ràdio "A propósito de la salud"

"A propòsito de la Salud" és un programa quinzenal coordinat per UJI Hàbitat Saludable en el qual s'aborden diferents temes relacionats amb la salut. Podeu escoltar-ho els dimecres a les 12:30 en Vox UJI Ràdio (107.8 FM) o escoltar ací els enregistraments del programa.

Recurs d'imatge EspaiObert index

Publicacions en Espai Obert (UJI)

Publicacions d'UJI Hàbitat Saludable en Espai Obert en les quals s'aborden diferents temes de prevenció i promoció de la salut.

Notícies Veure'n més
Recurs d'imatge sinhumoREUS index

E-CIGARRETS I PIPES SÓN L'AVANTSALA DEL TABAC?

Segons les dades de el Informe sobre els cigarrets electrònics de la Direcció General de salut Pública (2022) en els últims anys s'ha donat un ràpid creixement en el mercat d'aquests productes. Han sigut adquirits i desenvolupats en diversos casos per les grans empreses tabaqueres, els qui estan realitzant potents campanyes de màrqueting, utilitzant per exemple el terme “vapear” en lloc de “fumar” per a evitar l'estigma dels cigarrets tradicionals.

Recurs d'imatge Promes index

PROMES-U: “Promoció de la Salut Mental en Estudiants de la Universitat”

Aquest curs s’està duent a terme a la nostra universitat, l’estudi PROMES-U: “Promoció de la Salut Mental en Estudiants de la Universitat”, per conèixer i promoure la salut mental de l’alumnat. 

Recurs d'imatge REUS_MARZO index

Els hàbits saludables en la prevenció del càncer colorectal: actua ara

Segons l'Observatori del Càncer AECC, a Espanya el càncer colorectal va suposar un 15,3% de tots els tumors diagnosticats en 2020. De fet, és el segon tipus de càncer més diagnosticat en homes després del càncer de pròstata, i en dones, després del càncer de mama.

Veure'n més
Informació proporcionada per: Vicerectorat de Campus i Vida Saludable