UJI Hàbitat Saludable

01/09/2022 | UJI saludable
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El programa UJI Hàbitat Saludable, integrat en el Vicerectorat d'Estudiantat i Vida Saludable, té l'objectiu de promoure la salut i el benestar en la comunitat universitària i la societat.  Per a això, es fomenta l'interès de millorar els estils de vida saludables a partir de quatre eixos estratègics:

  • Enfortiment d'un entorn universitari saludable.
  • Promoció d'estils de vida saludables en la comunitat universitària.
  • Incorporació de la promoció de la salut en l'àmbit docent i investigador.
  • Sinergies institucionals i projecció social.
Actualitat UJI Hàbitat Saludable
Recurs d'imatge redes index

Campanyes en xarxes socials

Si vols actualitzar-te i saber més sobre prevenció i promoció de salut, ací trobaràs infografies i contingut sobre temàtiques rellevants en l'àmbit de la salut.

Recurs d'imatge Radio index

Programa de ràdio "A propósito de la salud"

"A propòsito de la Salud" és un programa quinzenal coordinat per UJI Hàbitat Saludable en el qual s'aborden diferents temes relacionats amb la salut. Podeu escoltar-ho els dimecres a les 12:30 en Vox UJI Ràdio (107.8 FM) o escoltar ací els enregistraments del programa.

Recurs d'imatge EspaiObert index

Publicacions en Espai Obert (UJI)

Publicacions d'UJI Hàbitat Saludable en Espai Obert en les quals s'aborden diferents temes de prevenció i promoció de la salut.

Notícies Veure'n més
Recurs d'imatge congreso_iberoamericano index

X Congreso Iberoamericano de Universidades Promotoras de Salud - Vídeos promocionals per al alumnat

Els dies 10,11 i 12 d'octubre tindrà lloc el X Congrés Iberoamericà d'Universitats Promotores de Salut a Coïmbra (Portugal). Per aquest motiu, els volíem fer arribar la proposta que s'ha realitzat per a difondre i convidar als i les estudiants al citat congrés a través de vídeos curts que es publiquen en les xarxes socials del congrés i del comitè

Recurs d'imatge guiabuenaspracticas index

Guía de buenas prácticas para la promoción de hábitos saludables en el contexto universitario iberoamericano

Ja es troben disponibles els dos llibres publicats per la Universitat de Burgos: "Campus y ciudadanía saludables: estudios para una promoción integral de la salud en la región iberoamericana" y "Guía de buenas prácticas para la promoción de hábitos saludables en el contexto universitario iberoamericano".

Recurs d'imatge sinhumoREUS index

E-CIGARRETS I PIPES SÓN L'AVANTSALA DEL TABAC?

Segons les dades de el Informe sobre els cigarrets electrònics de la Direcció General de salut Pública (2022) en els últims anys s'ha donat un ràpid creixement en el mercat d'aquests productes. Han sigut adquirits i desenvolupats en diversos casos per les grans empreses tabaqueres, els qui estan realitzant potents campanyes de màrqueting, utilitzant per exemple el terme “vapear” en lloc de “fumar” per a evitar l'estigma dels cigarrets tradicionals.

Veure'n més
Informació proporcionada per: Vicerectorat d'Estudiantat i Vida Saludable