Projectes curriculars propis amb universitats estrangeres

27/10/2016 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

DOBLES TÍTOLS INTERNACIONALS

 

Euruji 2015-16. És un projecte important i que cal destacar. S’engloba dins del Departament d’Enginyeria, resultat de l’estreta i llarga col·laboració amb l’INSA de Lió i amb l’INSA de Tolosa (França).

 

Els estudiants del grup EURUJI que han estat de mobilitat mitjançant el programa Erasmus+ a l'INSA de Lió han sigut 7; a l'INSA de Tolosa no ha anat cap estudiant Erasmus+ per tal de cursar el doble títol.

 

D'altra banda s'han concedit set ajudes UJI, destinades a set estudiants i estudiantes de grau de l’ESTCE per a realitzar el segon any de doble títol internacional a l’INSA de Tolosa o de Lió, dels quals vuit l’han fet a Lió i quatre a Tolosa. Una d’ells és estudianta entrant de segon any.

 

GRAU EN ARQUITECTURA TÈCNICA, VIA UNIVERSITY COLLEGE, DINAMARCA

Un estudiant segueix en segon any dins de la convocatòria Erasmus+ 2015-16 per a realitzar el doble títol internacional per a obtenir el Bachelor of Architectural Technology and Construction Management després de cursar any i mig en aqueixa Universitat i fer la presentació del projecte de final de grau davant d’un tribunal conjunt.

 

GRAUS EN ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES, ECONOMIA I FINANCES I COMPTABILITAT, UNIVERSITÉ LUMIÈRE, LIÓ 02

Un estudiant del grau en Administració i Direcció d'Empreses ha realitzat el doble títol internacional en aquesta universitat francesa. Tanmateix, la Universitat LIÓ 02 ha decidit no continuar amb el conveni que tenim vigent, per problemes interns d’ells, i no s’ha pogut ofertar per a la convocatòria 2016-2017.

 

GRAUS EN ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES, ECONOMIA I FINANCES I COMPTABILITAT, UNIVERSITÀ DEGLI STUDI DI MODENA, MODENA 01

Dos estudiants del grau en Economia han gaudit d’una estada per a realitzar el doble títol a la Università degli Studi di Modena.

 

Durant l’any 2015-2016 s’ha renovat el conveni amb VIA UNIVERSITY COLLEGE i s’ha establert un nou conveni amb Arquitectura Técnica amb la Universitat de Pavia.

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals