L’objectiu general del màster és formar, d’una manera integral i integrada, professionals en l’àmbit de la modelització matemàtica de problemes de la indústria i de l’empresa. El perfil del titulat o titulada és polivalent, combina una sòlida base matemàtica amb una excel·lent formació tècnica en informàtica i està preparat per a l’ús de sofisticades eines informàtiques amb la capacitat d’abstracció que proporciona el coneixement profund de les matemàtiques. Té capacitat per a dirigir consultories, assessories financeres i industrials, centres de càlcul, etc. Així mateix, depenent de l’especialitat triada, podrà estar capacitat per a investigar en matemàtiques pures i aplicades i en ciències de la computació o per a seguir un camí professional en l’empresa. L’orientació professional del màster inclou pràctiques en empreses.  [Llegir més]

Twitter: 
MU_MateComput
@MMatecomput

 

Centre: Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
15

Programa de Doble Màster Simultani

Estudia de manera simultània dos màsters i podràs obtenir dos títols de màster en menys temps gràcies al reconeixement de crèdits entre els dos programes.

Formació permanent

Amplia la teua formació amb els ensenyaments propis i de formació permanent que t'ofereix l'UJI en totes les àrees de coneixement.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

  • «Destacaria la proximitat que hi ha amb els professors i les facilitats que et posen per a dur a terme les tasques»

    [Llegir-ne més]
    Aleix Alcácer Sales
    Dissenyador i analista
    Recurs d'imatge aleix-alcacer index
Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats