Màster Universitari en Comunicació Intercultural i Ensenyament de Llengües (Pla de 2013) llengues-2013 producte

Comunicació Intercultural i Ensenyament de Llengües (CIEL)Arts i Humanitats

Aquest màster proporciona una formació de postgrau amb una orientació professional i/o d’investigació. El pla d’estudis presenta tres itineraris: ensenyament de llengües i plurilingüisme, comunicació intercultural i multilingüisme, i literatura i interculturalitat. Respon a les necessitats d’actualització de la formació interdisciplinària dels graduats i graduades; als reptes de la integració de les TIC; a la incidència de la societat globalitzada i de les migracions en àmbits educatius; i al foment del plurilingüisme i de la multiculturalitat en els contextos educatius i socials, locals i internacionals. Compta amb la possibilitat de reconeixement de 12 crèdits amb el màster de Professorat de l’UJI, i ofereix huit idiomes per a formació i aprofundiment. [Llegir més]

 

Centre: Facultat de Ciències Humanes i Socials
Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
35

Mobilitat i programes d'intercanvi

Millora el teu currículum participant en els programes de mobilitat que t’ofereix aquest màster.

Pràctiques

T'ajudem a preparar la teua inserció laboral: estades en pràctiques obligatòries, emprenedoria, orientació laboral, pràctiques internacionals, etc.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats