Màster Universitari en Sistema de Justícia Penal justicia-penal producte

Sistema de Justícia PenalCiències Socials i Jurídiques

El present màster encarna una aposta decidida per la formació integral de futurs professionals i personal investigador en l’àmbit del sistema de justícia penal. Pretén la formació transdisciplinària en totes les disciplines que integren les ciències penals. Es tracta de l’únic màster de l’àmbit geogràfic espanyol en què s’aborda l’anàlisi en profunditat tant de disciplines jurídiques com d’aquelles de base més empírica relacionades amb el fenomen criminal. Aquest màster, en el qual participa professorat especialment qualificat de diverses universitats, afronta l’estudi multidisciplinari del sistema de justícia penal, i permet l’adquisició de coneixements científics en diversos camps relacionats amb la matèria (dret penal i processal penal, criminologia, victimologia, etc.). 

 

 

Centre: Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques
Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
17

Interuniversitari

Aquest màster està organitzat per diferents universitats espanyoles.

Formació permanent

Amplia la teua formació amb els ensenyaments propis i de formació permanent que t'ofereix l'UJI en totes les àrees de coneixement.

Instal·lacions

Aprofita al màxim la vida universitària en un campus únic, modern, sostenible i accessible amb instal·lacions líders en docència i recerca.

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Màster Universitari Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament cooperacio-2015-distancia index

Cooperació al Desenvolupament

90 Crèdits
45 Places
Màster Universitari Màster Universitari en Advocacia advocacia index

Advocacia

90 Crèdits
35 Places