UJI
Última modificació: 25/03/2015 | Font: COM

Informació personal

GIL PÉREZ, PASCUAL
 • Professor/a Associat/da Laboral
 • TC2403DD - (964 729124)
 • pgil@uji.es
 • Ressenya Personal

  Pascual Gil Pérez va nàixer a Vila-real, Castelló, Espanya en 1968. Va obtindre el títol d'Enginyer Tècnic de Telecomunicacions, especialitat equips electrònics, en la Universitat Politècnica de Catalunya en 1992. En 1998 va obtindre el títol d'Enginyer de Telecomunicacions, especialitat electrònica, en la Universitat Politècnica de València, i posteriorment va obtindre el títol d'Enginyer Tècnic Industrial, especialitat electrònica industrial, en la Universitat Politècnica de Catalunya en 2002.

  Des del 1998 fins al 2003, va treballar de professor associat a temps parcial a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Terrassa (Barcelona).

  Des del 2004 fins el 2009 va treballar d'associat a la Universitat Jaume I, primer al Departament de Tecnologia i després al Departament d'Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny. 

  Des del 2013 fins l'actualitat, és professor associat a temps parcial a la Universitat Jaume I, al Departament d'Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny.

  En la seua ocupació principal, és professor de formació professional des del 1997. Primer a l'IES Mare de Deu de La Mercè (Barcelona) i després a l'IES Vila-roja d'Almassora, on és professor titular. En aquest àmbit ha participat en diversos projectes d'innovació educativa i ha impartit cursos i seminaris diversos.

   

  És coautor dels llibres "Problemes resolts d'electrònica analògica" i "Problemes resolts d'electrònica digital", publicats pel servei de publicacions de la Universitat Jaume I.

  Investigació

   És coautor dels llibres "Problemes resolts d'electrònica analògica" i "Problemes resolts d'electrònica digital", publicats pel servei de publicacions de la Universitat Jaume I.


  Assignatures amb docència


  Assignatures Titulació
  EI1016 - Electrònica Grau en Enginyeria Informàtica
  EM1018 - Electrònica Grau en Enginyeria Mecànica
  EQ1018 - Electrotècnia i Electrònica Grau en Enginyeria Química
  SDI013 - Electrònica Bàsica Màster Universitari en Disseny i Fabricació (Pla de 2015)