Correu, calendari i col·laboració

Àlies de correu electrònic

També conegut com a adreça de correu preferida. Està pensat per a personalitzar les adreces de correu electrònic corporatives.

Bústies compartides i llistes de distribució de correu electrònic corporatiu

Són dos tipus de compte de correu electrònic d'ús col·lectiu. La bústia compartida la poden obrir, de forma simultània, diversos usuaris per llegir o enviar missatges, mentre que les llistes de distribució permeten enviar missatges a múltiples usuaris alhora.

Consulta i gestió de llistes, bústies i àlies

Permet consultar i gestionar les llistes de distribució de correu, les bústies compartides i els àlies de correu electrònic. És l'espai on els usuaris de l'UJI poden administrar els seus comptes d'ús col·lectiu.

Correu brossa / Spam

Indicacions per evitar el correu il·lícit o no desitjat.

Gmail. Accés al correu UJI

Servei de correu electrònic proporcionat per Google. Està incorporat al G Suite for Education que inclou, entre d'altres, serveis de missatgeria i emmagatzematge al núvol.

Google Calendar

Aplicació d'agenda i calendaris electrònics que es poden compartir entre contactes de correu electrònic corporatiu de la Universitat per a facilitar la planificació del treball en equip, integrada amb altres aplicacions de G Suite.

G Suite Apps UJI

Paquet d'aplicacions de Google per organitzar, de forma senzilla, el treball i la comunicació entre els diferents treballadors. Inclou eines per a la gestió del correu, missatgeria instantània, planificació de reunions i generació de documents.

Google Drive

Servei d'emmagatzematge d'arxius en el núvol. En la plataforma es poden crear carpetes i guardar tot tipus d'arxius.

Instal·lació d'Office 365

Indicacions per descarregar i instal·lar en els dispositius personals les aplicacions d'Office 365 (inclòs Skype Empresarial). El personal de l'UJI a temps complet i l'estudiantat matriculat disposa de 5 llicències entre ordinadors i dispositius mòbils (telèfon, tauleta...).

Comparativa Meet, Teams i Zoom

Quadre comparatiu que recull les principals característiques i funcions de les aplicacions de videoconferència de Google Meet, Microsoft Teams i Zoom.

Videoconferències a través de Microsoft Teams

Plataforma que permet realitzar videoconferències i reunions en línia. Una de les principals diferències respecte a la plataforma Meet (recomanada per a la docència en línia a l'UJI) és que permet que qualsevol persona que tinga l'enllaç de la reunió hi accedisca sense necessitat que l'amfitrió l'haja d'acceptar, si així es configura la sessió.

Com fer una còpia de les dades que tinc en "Google Workspace"

Com fer una còpia de les dades que tinc en "Google Workspace".

Com alliberar espai d'emmagatzematge en "Google Workspace"

Com alliberar espai d'emmagatzematge en "Google Workspace"

Com migrar contingut del teu compte Google de l'UJI a un altre compte personal de Google.

Com migrar contingut del teu compte Google de l'UJI a un altre compte personal de Google.