Notícies

Última modificació: 03/06/2015 | Font: SCP
 • Presentació de llibre: «Teatro de mujer, Jeanne Marni»

  Publicacions de l’UJI edita el llibre de Jordi Luengo

 • El Consell i els càrrecs municipals en el Castelló dels Àustria
  «El Consell i els càrrecs municipals en el Castelló dels Àustria»

  Publicacions de l’UJI presenta el llibre «El Consell i els càrrecs municipals en el Castelló dels Àustria» al Menador

 • Mestres freinetistes

  L’obra editada per Publicacions de la Universitat Jaume I i la Fundació Càtedra Soler i Godes «Les mestres freinetistes dels anys trenta» es presentarà dimarts 4 d’abril de 2017.

 • Un país en gris i negre. Memòria històrica i repressió franquista a Castelló
  Presentació de llibre

  La segona edició de les Jornades de Memòria Històrica s’inaugurarà amb la presentació del llibre «Un país en gris i negre: memòria històrica i repressió franquista a Castelló» de l’autor Juan Luis Porcar Orihuela, el pròxim 29 de març de 2017 a la Biblioteca Pública Municipal Manel Garcia Grau de Benicarló.

 • Grup col·laboradors Mineco

  El professor se suma així al grup d’experts de l’UJI amb els professors Andreu Casero i Antonio Pérez i les professores Marisa Cuerda y Azucena García.

 • L'editorial de l'UJI, la primera a fer més visibles les dones autores

  El Servei de Comunicació i Publicacions promou l’ús del nom complet en lloc de limitar-se a mencionar les inicials en les bibliografies, en compliment del II Pla d’Igualtat de la institució acadèmica

 • Regina José Galindo
  Presentació llibre: «Regina José Galindo: la performance como arma»

  L’acte comptarà amb la participació de l’autora, Lidón Sancho Ribés; Joan Manuel Marín, director de la col·lecció ARS, i Rosalia Torrent del MACVAC de Vilafamés 

 • L’UJI i la Universitat de Granada publiquen «Cuatro reyes para Sicilia»

  Publicacions de la Universitat Jaume I i l'Editorial Universidad de Granada han unit les seues forces per a realitzar la coedició de «Cuatro reyes para Sicilia: Proclamaciones y coronaciones en Palermo, 1700-1735» de Pablo González Tornel i Víctor Mínguez.

 • Revista «Potestas»

  La publicació completa i tots els seus articles es poden consultar i descarregar en la pàgina web http://www.e-revistes.uji.es/index.php/potestas.

 • imatge llibre
  «Mestres de la impremta. El moviment Freinet a València (1931-1939)»

  El llibre «Mestres de la impremta. El moviment Freinet a València (1931-1939)» d’Alfred Ramos de Publicacions de la Universitat Jaume I i la Fundació Càtedra Soler i Godes es presenta el dijous 2 de març de 2017 al Palau de Vivel de la Vall d’Uixó.

 • L’UJI col·labora en la reedició del clàssic «Els homes i la terra del País Valencià»

  La Universitat Jaume I de Castelló ha col·laborat, juntament amb altres universitats i institucions valencianes, amb l'Editorial Afers per a reeditar l'obra ja clàssica del professor Manuel Ardit «Els homes i la terra del País Valencià».

 • Publicacions RRI

  L'UJI acaba de publicar en línia i en obert el llibre «Ética y comunicación en la gestión de la Investigación e Innovación Responsables (RRI): el papel de las Unidades de Cultura Científica y de la Innovación (UCC+i)», una obra que reivindica la importància de la comunicació i el diàleg per a aconseguir una ciència responsable.

 • «Tragèdies silenciades»

  El llibre Tragèdies silenciades de Raül González Devís, editat per la Universitat Jaume I i la Universitat Rovira i Virgili, recupera la història de la repressió franquista en les comarques del nord de la província de Castelló.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16