23/03/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENGINYERIA ELÈCTRICA 

Promoció: de 2015 a 2019

Càrrec: Tècnic fotovoltaic a Quantum Energía Verde. Més info 


«Recomanaria el grau en Enginyeria Elèctrica de l’UJI per la gran quantitat d’eixides professionals que té en l’àmbit industrial i energètic. Va ser gràcies al grau que vaig descobrir la meua vocació professional en l’àmbit de les energies renovables».


Des del primer dia, em vaig sentir molt ben acollit tant per part de qui anaven a ser els meus futurs professors, com per part de la resta de companys. Al grau en Enginyeria Elèctrica, si vols, un estudiant de tercer o quart, està a la teua disposició per orientar-te els primers mesos de vida universitària, la qual cosa et facilita molt l’adaptació.

Vaig escollir la Universitat Jaume I, per les bones recomanacions d’amics i familiars, així com les opinions sobre el grau d’antics estudiants. La Universitat té tot el que pugues necessitar al teu abast i la proximitat amb tots els municipis de la província és un factor determinant.

Recomanaria el grau en Enginyeria Elèctrica de l’UJI per la gran quantitat d’eixides professionals que té en l’àmbit industrial i energètic. Va ser gràcies al grau que vaig descobrir la meua vocació professional en l’àmbit de les energies renovables. Si bé és cert que els dos primers cursos són comuns amb altres graus d’enginyeria, l’especialització de tercer i quart val molt la pena, sobre tot amb assignatures com Baixa i Mitja Tensió, Renovables, Alta Tensió o Màquines Elèctriques.

Si tens la oportunitat, també et recomano que aprofites els avantatges de poder formar part del grup ARA o del programa Estudia i Investiga, en el que pots formar part d’un grup d’investigació ajudant en projectes reals durant els 4 anys de carrera.

El grau en Enginyeria Elèctrica em va permetre fer les meues pràctiques professionals en una empresa de renom internacional com és Iberdrola, en el departament de Renovables, concretament en l’àrea de Gestió i Manteniment de Parcs Eòlics. A més a més, existeix la possibilitat de cursar una estada Erasmus en l’estranger, una experiència que sense cap mena de dubte li recomano a tots els estudiants del grau. En el meu cas, va ser una estada de 6 mesos a Arnhem (Països Baixos), de la que guardo molts bons records i amistats.

Actualment estic treballant en una empresa de l’àmbit de l’energia solar fotovoltaica on puc aplicar tots els coneixements adquirits durant la etapa universitària. Ens encarreguem principalment del disseny, construcció i legalització d’Instal·lacions d’Autoconsum tant per a vivenda com per a industria i també de parcs fotovoltaics a gran escala. Sense tot el que m’ha aportat el grau en Enginyeria Elèctrica de l’UJI, res de tot açò seria possible.

Grau en Enginyeria Elèctrica

 

Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.

 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI