Lateralització atípica del llenguatge
El grup NFN - Neuropsicologia i Neuroimatge Funcional de l'UJI es proposa aprofundir durant el projecte ATYPICALBRAIN2 en el coneixement sobre la lateralització atípica del llenguatge.
Entrevista amb Vicente Durán sobre el potencial d'integrar comunicacions óptiques d'alta velocitat amb tècniques de sensing. Notícies: L’app que avalua i tracta les habilitats de comunicació social en menors de 5 a 12 anys creada per l’UJI i la UOC ja està disponible a Hogrefe TEA Ediciones i l’UJI proposa un innovador tractament de purins assistit per tecnologia làser.
PleaseApp: avaluació d'habilitats de comunicació social
PleaseApp, accessible en la web d'Hogrefe TEA Ediciones, està dirigida a professionals que atenen xiquets i xiquetes amb trastorns del neurodesenvolupament.
L’UJI proposa un innovador tractament de purins assistit per tecnologia làser
La nova tecnologia permetria, entre altres beneficis, mitigar els riscos de saturació de purins o depurar aigües per a adaptar-les al seu ús agrícola o industrial.
Sistemes dinàmics semblants a la vida
Entrevista amb Nishant Singh, guardonat per la RSEQ com a líder d'equip d'investigació. Notícies: Dos equips d'investigació de l'UJI i la UPNA optimitzen mescles i sistemes de refrigeració per a millorar el rendiment energètic dels equips domèstics i industrials i la comunitat investigadora de l'UJI a posta per la ciència oberta.
Producció de nanopartícules amb làser
El procediment busca la col·laboració empresarial per a l’adaptació en diferents àmbits com el biomèdic, l’energètic o l’enginyeria de materials.
L'ambaixador d'Espanya davant l'OCDE ha posat en valor el paper de la Universitat en el marc del curs «Ciència i polítiques públiques» de la Universitat d'Estiu de l'UJI
Premi Rei Jaume I en Noves Tecnologies
El seu grup d’investigació dissenya innovadores nanomedicines amb aplicacions en càncer metastàtic, neurodegeneració i regeneració de teixits, entre altres aplicacions. És també professora externa del Màster en Química Aplicada i Farmacologia de l'UJI.
Optimitzar el rendiment i reduir el consum energètic de la IA
És un projecte coordinat entre la Universitat Jaume I i la Politècnica de València, que permet unir forces per a augmentar l’impacte científic del treball realitzat i la seua contribució a l’estat de l'art en diverses àrees.
La comunitat investigadora de l’UJI aposta per la ciència oberta
Més del 80% del personal investigador identifica l’accés obert com a motor d’innovació i promou un model de cultura del coneixement compartit.
La justícia internacional posa fre als interessos extractivistes i petroliers a l'Equador
Diego Hidalgo-Oñate, Ph.D. (c) en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional, Universitat Jaume I
Síndrome de Smith-Lemli-Opitz (SLOS)
Entrevista amb Javier S. Burgos sobre la investigació de la síndrome de Smith-Lemli-Opitz (SLOS). Notícies: La científica del Centre d’Investigació Príncipe Felipe i doctora per l’UJI, Mª Jesús Vicent, guardonada amb el Premi Rei Jaume I en Noves Tecnologies i la investigadora Juana M. Delgado explica al Parlament del Regne Unit els efectes nocius per a la salut i el medi ambient de l'ús de cuines de gas.
La Universitat Jaume I ha rebut Eric Maskin, premi Nobel d’Economia en 2007 i professor a la Universitat de Harvard, a través de la col·laboració amb la Fundació Premis Rei Jaume I.
La professora Delgado, al Parlament del Regne Unit
Un informe científic presentat l’any passat indica que aquesta contaminació escurçaria la vida de quasi quaranta mil persones a Europa.
Entrevista amb Dídac Román, sobre les troballes al jaciment de Les Coves Llongues en Zorita del Maestrat. Notícies: Fisabio i l'UJI cerquen col·laboració per a investigar la síndrome de Smith-Lemli-Opitz (SLOS) i la 8 edició d'UJIStartup impulsa 13 projectes emprenedors de la comunitat universitària.