Notícies

Cercar al text
De la data
Fins la data

L’UJI coordina un programa de formació per desafiar els estereotips de gènere i desenvolupar un estil propi de lideratge

04/10/2023

Les sessions gratuïtes estan dirigides a joves universitàries de la Comunitat Valenciana en el seus últims anys de grau, màster o doctorat amb poca experiència al mercat laboral.

Experts en dret analitzen a l'UJI els avanços i reptes d'empreses i consumidors en matèria de sostenibilitat i economia circular

04/10/2023

La Universitat Jaume I ha acollit una jornada sobre sostenibilitat i economia circular, impulsada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana amb la Càtedra Bienvenido Oliver de Dret Registral de l'UJI.

Un equip d’investigació de l’UJI aconsegueix desenvolupar un procés biotecnològic per degradar plàstics

04/10/2023

El treball va ser publicat al mes de juny passat a la revista ‘Nature Communications’ per un equip de Bioquímica Computacional de l’Institut de Materials Avançats (INAM) de l’UJI -Vicent Moliner i Katarzyna Świderek-, en col·laboració amb un grup del Centre d’Investigació Cooperativa en Biomaterials (CIC biomaGUNE) del País Basc – dirigit per Fernando López Gallego - i un de la Universitat del País Basc -dirigit per Haritz Sardon.

L’UJI promociona la salut mental i visibilitza la seua atenció com a un repte compartit per tota la societat

03/10/2023

Amb motiu del Dia mundial de la salut mental, la Universitat Jaume I vol visibilitzar el seu compromís amb el benestar emocional de la comunitat universitària, i de la societat en general, a través de la celebració de la II Setmana de la salut mental.

Experts destaquen a l'UJI la importància de reforçar el paper del periodisme davant l'impacte de la intel·ligència artificial

03/10/2023

La Càtedra de Transparència Pública i Presidència de la Generalitat han organitzat la jornada «Intel·ligència artificial i transparència: impactes i desafiaments per al periodisme».

La Càtedra INCREA de l'UJI clausura el programa 5UCV Gennera Challenge amb la presentació de solucions i lliurament de premis

03/10/2023

El programa 5UCV Gennera és una iniciativa emmarcada dins de les activitats del Programa Campus de l'Emprenedoria Innovadora i Sostenible, coordinada per la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana, en la qual participen les cinc universitats públiques valencianes.

Vocabulari científic: estrès de les minories sexuals

02/10/2023

Juan Enrique Nebot García, psicòleg i membre de l’equip d’investigació UJI-UV Salusex - Unisexsida, descriu el concepte estrès de les minories sexuals.

El Màster de la Pau de l'UJI inaugura el curs acadèmic amb una jornada dedicada a la salut mental

02/10/2023

Aquest curs acadèmic 2023-24, el Màster compta amb més de 60 estudiants internacionals procedents de diferents països com l'Iran, l'Índia, Finlàndia, Ghana, Nigèria França, Holanda, els Estats Units, el Regne Unit, Hondures o Colòmbia.

Torna el programa «Treball saludable» per a la millora de la salut i la postura corporal de la comunitat universitària UJI

07/09/2023

La Universitat Jaume I repren el 18 de setembre el programa «Treball saludable», una iniciativa que pretén millorar la salut de la comunitat universitària i del públic en general a través d’un programa de gimnàstica suau.

La Fundación Trinidad Alfonso convoca els premis 2022-2023 per a la promoció de l’esport universitari

03/07/2023

La Universitat Jaume I de Castelló amb la resta d'universitats valencianes que formen part del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, a través dels seus respectius serveis d'esports, han obert les dues convocatòries dels Premis Fundació Trinidad Alfonso (FTA) per a la promoció de l’esport universitari.

Vocabulari científic: diferència entre drogues dures i toves

04/10/2023

Marta Asunta Miquel, professora de Psicobiologia i coordinadora del grup d’investigació A&N - Addicció i Neuroplasticitat, descriu la diferència entre drogues dures i toves.