Universitat Jaume I - UJI - Castello

Servei de Comunicació i Publicacions
Serveis

  Les llistes de correu electrònic: instruments de comunicació interna de l'UJI

  Llistes de correu electrònic de l'UJI

  La Universitat Jaume I disposa de diverses llistes de distribució de correu electrònic que permeten l'enviament de missatges massius per aquest canal a tots els col·lectius de la comunitat universitària. Les llistes de distribució massiva (uji, pas, pdi, alumnes...) són canals de comunicació interna i, com a tals, la seua gestió depèn del Servei de Comunicació i Publicacions, responsable de la gestió de la imatge i la comunicació de la Universitat Jaume I.
  Els missatges a enviar han de complir unes normes mínimes de redacció i l'enviament està moderat seguint uns criteris que tenen com a funció principal regular i evitar la saturació d'aquest canal de comunicació interna i que deixe de ser operatiu.
  A la pàgina web de les "llistes de correu electrònic de l'UJI**" trobareu la informació sobre totes les llistes de correu moderades pel Servei de Comunicació i Publicacions, que us permetran enviar missatges electrònics personalitzats i dirigits al públic específic que us interesse.

  ** Requereix autenticació 


   Contacte


  Servei de Comunicació i Publicacions. Universitat Jaume I

  Edifici de Rectorat i Serveis Centrals. Campus del Riu Sec
  12071 - Castelló de la Plana
  Tel.: +34 964728833 - Fax: +34 964728832
  Adreça electrònica: comunicacio@uji.es

   

   

  Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions

   

  Data de modificació: 20/07/2011 09:56
  Informació i consultes: Bústia UJI | Polítiques generals i de campus
  Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16