Ser o no ser UJI

21/01/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Què significa ser UJI?

Ser estudiant de l'UJI significa molt més que cursar estudis universitaris. Ser estudiant de l'UJI és compartir valors, pertànyer a una comunitat.

El Servei de Comunicació i Publicacions de l'UJI és el responsable, entre altres, de la promoció dels estudis universitaris. Des del Servei es dissenya una estratègia de difusió i promoció dels diferents estudis, adreçada al futura alumnat de graus, màsters i doctorats, tant a nivell nacional com internacional. L'estratègia comporta diferents campanyes de comunicació, argumentaris, material audiovisual, així com diferents accions (presencials i online) per tal de fer arribar al potencial alumnat totes les raons per a matricular-se a la nostra universitat, la universitat pública de Castelló

L'objectiu de l'estratègia de promoció dels estudis és: posicionar l'UJI com la millor opció per a estudiar. L'UJI no és l'opció per ser la universitat més pròxima. És l'opció per a estudiar perquè és una de les millors universitats.

La campanya per al nou curs es centra en potenciar els valors UJI, perquè ser UJI va més enllà de ser un estudiant universitari, es compartir experiències, valors, manera de.... en definitiva és formar part d'una comunitat i estar orgullós/a de ser UJI. #somUJI.

L'eix de la campanya es centra en transmetre els valors de l'UJI, la vida universitària, i plantejar la pregunta al futura alumnat: ser o no ser UJI? (eixa és la qüestió), fent una referència a Shakespeare.

Fotografies de la campanya

Ser o no ser UJI