UJI

Unitat de Disseny | SCP

Última modificació: 06/09/2019 | Font: SCP

La Universitat Jaume I ofereix el servei de disseny i maquetació de publicacions menors de les activitats programades i organitzades per la institució: cartells, fullets, bàners, catàlegs, etc. Aquest servei és gratuït, però la materialització del treball, com ara la impressió d'un cartell, és a càrrec del servei que realitza la comanda. La Unitat de Disseny pot assessorar també en la gestió del pressupost i l'enviament a impremta.

Comandes

El temps de resolució de la petició dependirà de la complexitat del projecte i de la càrrega de treball de la unitat en el moment de realitzar la petició. Una vegada es realitze i s'analitze la petició, es donarà una resposta sobre el temps d'entrega del projecte.

Com s'ha de demanar el material

  1. Identificació del producte que es necessita.
  2. Preparació d'un document de text amb la informació que cal incloure. Dades mínimes: títol de l'activitat, dia, lloc i organitzadors. Si cal incloure-hi logos, cal demanar-los o preguntar a la Unitat de Disseny si els té en arxiu.
  3. Revisió del text pel Servei de Llengües i les persones involucrades en el projecte. Les rectificacions de text per errors ortogràfics o tipogràfics poden retardar la finalització del treball.
  4. Enviament d'un correu electrònic a disseny@uji.es amb totes les dades i indicant la data aproximada per a quan es necessita el treball. Cal identificar en l'assumpte la petició. Exemple: «cartell jornada innovació ESTCE».

Podeu consultar també la papereria corporativa

Disseny i gestió de banderoles UJI. Plàno

I trobar el plànol del campus de l'UJI: color o blanc i negre

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions