Dia Internacional de la Pau

04/10/2023 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 21 de setembre de 2023

Acte: Jornada

Títol: Dia Internacional de la Pau

Hora: 13 a 17.30 hores

Lugar: Universitat Jaume I

 

Descripció:

Des de la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau i el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Polítiques Inclusives i Igualtat de la Universitat Jaume I, amb l’impuls del Rectorat, ens complau informar-vos de les activitats que estem organitzant per a commemorar, el proper 21 de setembre de 2023, el Dia Internacional de la Pau, promogut per l’Assemblea General de les Nacions Unides (ONU).

Com és sabut, aquesta és una data dedicada a reivindicar els ideals de pau de cada poble i nació, amb un especial èmfasi en el desenvolupament ambiental, social i econòmic des de diverses esferes, com ara la pobresa, la fam, la salut, l’educació, el canvi climàtic, la igualtat de gènere, l’aigua, el sanejament, l’electricitat, el medi ambient i la justícia social.

L’objectiu de les activitats organitzades és fer una crida des de la Universitat Jaume I per alçar les nostres veus, un cop més, a favor de la transformació pacífica del patiment humà i de la natura, així com de la construcció de cultures per fer les paus.

Les activitats tindran lloc el dijous 21 de setembre de 2023 i el programa serà el següent:

 

13 h - Àgora UJI. Discurs institucional per la pau.

13.15 h - Àgora UJI. Cadena humana per la pau.

13.30 h - Àgora UJI. Música de Pau, a càrrec de Manel Brancal i Lola Bou.

14.30 h - Sala d’actes de l’Escola de Doctorat. Seminari de la pau, a càrrec de Cecile Barbeito, de l’Escola de Cultura de Pau (UAB).

16.30 h - Sala multiusos de l’ESPAITEC 2. Llançament del projecte «Pau en Joc», del Programa UJI Emprèn OnSocial.

 

Estaríem molt agraïdes si poguereu assistir a alguna de les activitats proposades, especialment, a fer la cadena humana per la pau, per tal de mostrar el compromís de tota la comunitat universitària en favor de la pau.

 

Compartim un video de les activitats.

 

 

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau