Activitats de sensibilització

04/10/2023 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Amb la intenció d'integrar-nos en el cresol d'activitats en les quals es tracten temes com la implicació i desenvolupament de la creativitat en la transformació de conflictes, la recuperació de la memòria col·lectiva, la reparació de les víctimes, l'apoderament de la societat civil, el paper dels mitjans de comunicació i l'ús de les noves tecnologies, Internet i les xarxes socials o les iniciatives de canvi o transformació social, la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau fomenta la participació en el marc de les iniciatives promogudes per altres entitats, que, compartint una línia d'interessos similars als ja exposats, ens conviden a participar i sumar esforços. Un exemple d'açò és la participació anual de la Càtedra en el lliurament de premis Cuideu de Castelló, on s'és part del jurat per al premi per la pau.

Les activitats de sensibilització constitueixen una de les principals accions dutes a terme per la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau i demostren el seu compromís amb la societat per oferir-li diferents activitats d'educació formal i informal.

A continuació es mostra una relació de les activitats realitzades en el curs vigent 2023-2024. Les anteriors poden trobarse al apartat "memories":

 

 

Recurs d'imatge Radiomosaicsdepau index

Programa de Ràdio

Mosaics de Pau

Erasmupenyagolosa activitatsextracurriculars index

Activitats extracurriculars

En centres educatius locals

Poster_DiaInternacionaldelaPau 21diapaz index

Dia Internacional de la Pau

21 de setembre, de 13 a 17.30 hores

Poster_xerradafiguraVicentMartnezGuzmn charlayviajealavall index

Dia Escolar de la Pau i la Noviolència 2024

Visita a La Vall d'Uixó en memoria del professor Vicent Martínez Guzmán.

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau