Activitats de sensibilització

19/01/2023 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Amb la intenció d'integrar-nos en el cresol d'activitats en les quals es tracten temes com la implicació i desenvolupament de la creativitat en la transformació de conflictes, la recuperació de la memòria col·lectiva, la reparació de les víctimes, l'apoderament de la societat civil, el paper dels mitjans de comunicació i l'ús de les noves tecnologies, Internet i les xarxes socials o les iniciatives de canvi o transformació social, la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau fomenta la participació en el marc de les iniciatives promogudes per altres entitats, que, compartint una línia d'interessos similars als ja exposats, ens conviden a participar i sumar esforços. Un exemple d'açò és la participació anual de la Càtedra en el lliurament de premis Cuideu de Castelló, on s'és part del jurat per al premi per la pau.

Les activitats de sensibilització constitueixen una de les principals accions dutes a terme per la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau i demostren el seu compromís amb la societat per oferir-li diferents activitats d'educació formal i informal.

A continuació es mostra una relació de les activitats realitzades en el curs vigent 2022-2023. Les anteriors poden trobarse al apartat "memories":

 

 

cartelvertical DENVyP index

Celebració Dia Escolar de la Noviolencia i la Pau. Uneix-te a la cadena humana per la pau

Organitzat per Càtedra UNESCO de Filosofia per a Pau i Semillero DEEP Circle el 30 de gener a les 12h. en el Jardí del Temps

ZENWORKSHOP7 ZEN index

Taller Zen

Activitat en anglès organitzada per l'estudiantat del Màster de la Pau

SALAPAZ-YESTOPEACE sialapaz index

Sí a la Pau

Concentració i lectura de les cites de Vicent Martínez Guzmán

Recurs d'imatge Radiomosaicsdepau index

Programa de Ràdio

Mosaics de Pau

Erasmupenyagolosa activitatsextracurriculars index

Activitats extracurriculars

En centres educatius locals

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau