Conferència: «El desafiament pedagògic de construir Cultures de Pau en un món incert»

01/02/2024 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 5 de febrer de 2024
Acte: conferència a càrrec de Alicia Cabezuelo
Títol: «El desafiament pedagògic de construir Cultures de Pau en un món incert»
Hora: 14.30-16.30 h
Lloc: Salón d'actes – Edifici de l'Escola de Doctorat i Consell Social

 

La Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau té l'honor de comptar de nou amb la  professora Alicia Cabezudo qui impartirà el seminari titulat: “El desafiament pedagògic de construir Cultures de Pau en un món incert”, el dia 5 de febrer de 14.30 a 16.30 en la Sala d'actes de l'Escola de Doctorat en el marc de l'assignatura Seminari Intercultural II, del Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament.

En el seminari, que serà el primer del semestre dedicat a Pau i Conflictes, s'abordaran temes tan interessants com: pedagogies per a la construcció de Cultura(s) de Pau, conceptes fonamentals, principis metodològics o posada en pràctica de projectes en territori.

La seua especialitat radica en la Pedagogia per a la construcció de Cultura de Pau, ciutadania, drets humans i resolució de conflictes per via pacífica. Àrees en les quals Alicia és experta des de fa més de 25 any, en el camp d'estudis teòrics, training, investigació i execució de projectes en territori a nivell internacional.

 

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau