Les empreses del Castelló Global Program presenten el seu pla de creixement empresarial a la Universitat Jaume I Amb aquest acte conclou la cinquena edició del programa de creixement empresarial referència en la província de Castelló

18/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La sala de premsa de l'edifici de Rectorat de la Universitat Jaume I ha sigut aquest matí l'escenari on s'han presentat els plans de creixement de les 14 empreses seleccionades per a la cinquena edició del Castelló Global Program, iniciativa promoguda per Diputació de Castelló en col·laboració amb Espaitec i CEEI Castellón, que té com a finalitat facilitar el creixement i la innovació de les empreses de la província de Castelló, un programa consolidat pel qual han passat 50 empreses de tota la província que ja està definint la nova convocatòria per a 2018.

Durant l'esdeveniment les empreses han comptat amb cinc minuts per a presentar el pla de creixement en el qual han treballat durant els últims tres mesos amb el suport dels mentors del programa i els formadors d’EDEM Escola d'Empresaris. Aquest pla de creixement empresarial serà el seu full de ruta per als pròxims anys, un document on han reflectit la seua projecció a curt, mitjà i llarg termini detallant, entre altra, la següent informació: anàlisi de l'entorn de l'empresa identificant i prioritzant necessitats; planificació de les necessitats financeres; recursos humans; accions de màrqueting, vendes i comunicació; definició d'estratègies de col·laboració, definició de processos operatius i millores en la digitalització de l'empresa.

L'acte ha comptat amb la participació del director acadèmic d’Espaitec, David Cabedo, i el diputat de promoció econòmica, recaptació i hisenda de la Diputació de Castelló, Salvador Aguilella, els qui han reconegut l'esforç realitzat per les empreses seleccionades durant els últims mesos i l'impacte que aquest programa té en el teixit econòmic empresarial. 
Amb aquest acte, al qual també han assistit alguns formadors i mentors del programa, es donen per finalitzades les accions a realitzar a Castelló durant la cinquena edició. Hi queda pendent l'itinerari formatiu sobre la Unió Europea que tindrà lloc a Brussel·les a principis de 2018.

Agenda de la jornada

 

Altres notícies d'Espaitec:

UJI Emprèn On Social treballa amb 15 reptes socials i tecnològics que podrien convertir-se en empresa

L'empresa Continuum Security vinculada a Espaitec tanca una ronda de finançament d'1,5 milions d'euros

La productora audiovisual Micrea Film Projects s'instal·la a Espaitec

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions