Agost

30/08/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Agost

Vocabulari científic: neuromàrqueting

Marta Estrada Guillén, professora de Comercialització i Investigació de Mercats del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting, descriu el concepte de «neuromàrqueting».

Vocabulari científic: marxandatge

Diego Monferrer Tirado, professor de Comercialització i Investigació de Mercats del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting, descriu el concepte de «marxandatge».

Vocabulari científic: transhumanisme

Aarón Rodríguez Serrano, professor de Comunicació Audiovisual i Publicitat del Departament de Ciències de la Comunicació, descriu el concepte de «transhumanisme».

Vocabulari científic: periodisme ambiental

Maria Josep Picó Garcés, periodista de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de l’UJI i professora del Departament de Ciències de la Comunicació, descriu el concepte de «periodisme ambiental».

Vocabulari científic: aprenentatge organitzatiu

Ricardo Chiva, catedràtic d’Organització d’Empreses en el Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting de l’UJI, descriu el concepte d’«aprenentatge organizatiu».

Vocabulari científic: TDAH

Rebeca Siegentahler Hierro, investigadora del grup d’investigació Dificultats de l’Aprenentatge de l’UJI, descriu el concepte de «TDAH».

Vocabulari científic: psicologia esportiva

María Valls Barberá, psicòloga esportiva i Màster en Psicologia Aplicada a l’Esport, descriu el concepte de «psicologia esportiva».

Vocabulari científic: intel·ligència artificial

Ángel Pascual del Pobil, catedràtic en Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial, descriu el concepte «intel·ligència artificial».

Vocabulari científic: llavi leporí

Eladio J. Collado Boira, vicedegà de la Facultat de Ciències de la Salut de l’UJI, descriu el concepte de «llavi leporí».

Vocabulari científic: feminisme

Asunción Ventura Franch, vicepresidenta de la Fundació Isonomia i professora de Dret Constitucional de l’UJI, descriu el concepte de «feminisme».

Vocabulari científic: càmera reflex

Juan Plasencia, fotògraf i coordinador del Laboratori de Comunicació de l’UJI, descriu el de concepte «càmera reflex».

Vocabulari científic: pensament lateral

Carlos Fanjul, investigador del grupo Neuroengagement and Communication (ENCOM) de l’UJI, descriu el concepte «pensament lateral».

Vocabulari científic: populisme

Andrés Piqueras Infante, professor en Sociologia de la Tecnologia, Medioambiental, Urbana i del Gènere de l’UJI,d descriu el concepte de «populisme».

Vocabulari científic: prosumer

Diego Monferrer Tirado, professor de Comercialització i Investigació de Mercats del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting, descriu el concepte de «prosumer».

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions