28/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENGINYERIA QUÍMICA 

Promoció: 1998-2002

Càrrec: Safety Data Sheet Specialist a AstraZeneca +info
 
«El grau en Enginyeria Química està basat fortament en disciplines com a matemàtiques, física, química i enginyeria, però també proporciona coneixements d'informàtica, gestió d'empreses, seguretat i higiene i medi ambient, entre d'altres, especialment útils a l'actual mercat de treball».
 
Quan vaig triar estudiar Enginyeria Química, ara ja fa més de 20 anys, no tenia molt clar quin grau triar. Sí que tenia clar que volia estudiar a la Universitat Jaume I, sobretot per proximitat, però també perquè es tractava d'un campus jove i les instal·lacions eren modernes i comptaven amb tot el necessari. Triar què estudiar és una decisió molt important, per això vaig considerar els diferents graus que oferia l'UJI en aquell moment i em vaig decantar per Enginyeria Química. Abans de decidir-me, vaig visitar la universitat en una jornada de portes obertes, on vaig aprendre una mica més sobre el grau, les assignatures, el pla d'estudis, eixides laborals, cosa que finalment em va fer decidir-me per estudiar al campus.

Una vegada he acabat la meua etapa d'estudiant, puc afirmar que la meua experiència de completar el grau en l'UJI va ser molt positiva. L'UJI té una grandària relativament xicoteta, la qual cosa permet que un aprenentatge més pròxim, però és prou gran per a oferir moltíssimes oportunitats. Després de completar el grau, vaig treballar durant tres anys en l'Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC), dins del campus universitari de l'UJI, i després em vaig mudar al Regne Unit, on residisc des de llavors. Al Regne Unit he tingut diversos treballs en l'àmbit de l'enginyeria química, vaig treballar com a consultora i des de fa poc treballe en la indústria farmacèutica.

Des de la meua experiència laboral al Regne Unit, els enginyers químics estan altament demandats. La formació en enginyeria química ofereix moltíssima flexibilitat, ja que el grau està basat fortament en disciplines com a matemàtiques, física, química i enginyeria, però també proporciona coneixements d'informàtica, gestió d'empreses, seguretat i higiene i medi ambient, entre d'altres, molt útils a l'actual mercat laboral. Aquesta diversitat en la formació et dona moltíssimes possibilitats per a dirigir la teua carrera en la direcció que tu prefereixes i dedicar-te a allò que més t'agrada. Pots accedir a una gran varietat llocs de treball, en molts sectors, pots treballar en empreses xicotetes o en multinacionals o també pots dedicar-te a la investigació, a l'ensenyament, treballar en indústria o com a consultor. Les possibilitats són infinites.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.