14/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: TURISME 

Promoció: 2015-2019

«No és fàcil prendre la decisió sobre quins estudis triar. Recorde la incertesa en el moment de triar una carrera, així com la pressió per prendre una decisió correcta. Finalment vaig triar el grau en Turisme i em vaig decantar per Castelló i l’UJI, perquè m’oferien tot el que jo necessitava: ciutat accessible i manejable, preu dels lloguers assequible i un clima favorable».
 
No és fàcil prendre la decisió sobre quins estudis triar. Recorde la incertesa en el moment de triar una carrera, així com la pressió per prendre una decisió correcta.

En el meu cas, a més se sumava el fet que soc d’un poble xicotet de la província de Terol, per això havia de decidir també la ciutat en la qual anava a passar, com a mínim, quatre anys estudiant lluny de casa i buscar allotjament.

Finalment vaig triar el grau en Turisme, que era la titulació que més cridava la meua atenció, per la diversitat d’assignatures i les eixides professionals que ofereix; i em vaig decantar per Castelló i l’UJI, perquè m’oferien tot el que jo necessitava: ciutat accessible i manejable, preu dels lloguers assequible i un clima favorable, i vaig descartar altres opcions que tenia com la Universitat de València, la Universitat Complutense de Madrid o la Universitat Autònoma de Barcelona..  

Va ser així com va començar la meua etapa universitària i el canvi vital que això comporta. Una època fascinant que cal viure al 100x100, per això recomane aprofitar tots els recursos que ofereix la Universitat i un campus com el de l’UJI, per a gaudir al màxim d’aquesta experiència, perquè només així s’aprén i es creix, tant en l’àmbit professional com personal.

En l’etapa universitària es creen relacions molt importants, tant entre els alumnes, com entre alumnes i professors. S’aprén a conviure i a treballar amb gent que opina i s’expressa de manera diferent a la teua, gent que treballa o treballarà en la teua mateixa àrea , i amb la qual després en el camp professional també podries entaular una nova relació.

És per això, que resulta essencial mantindre el vincle amb la Universitat, a través del seu programa Alumni, i d’aquesta manera poder continuar accedint a la biblioteca, a l’ús de les instal·lacions i serveis esportius, als descomptes en diferents comerços, així com a descomptes o tarifes especials per als esdeveniments culturals o cursos oferits.

A més, no es pot oblidar que l’UJI és un organisme viu, que es nodreix de la participació d’alumnes i exalumnes i que per tant,  és beneficiós per a tots mantindre aquest vincle que permet la retroalimentació i l’evolució conjunta.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.