10/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: FINANCES I COMPTABILITAT i ADMINISTRACIÓ D'EMPRESES

Promoció: ADE (2011-2015) Premi millors expedients UJI del curs acadèmico del Col·legi d'Economistes de Castelló; FICO (2013-2017)

Càrrec: Responsable de Promoció en Peronda Group +info
 
«L'etapa en què vaig estudiar i treballar al mateix temps va ser la més dura, però reconec que va ser l'etapa més enriquidora tant professional com personalment perquè va fer augmentar el meu interès per intentar aplicar els coneixements adquirits. Amb el que em quede és amb el que he après i amb les persones: he conegut professors i companys meravellosos que s'han convertit en consellers i amics de professió».
 

L'any 2010 vaig decidir estudiar el Grau en Administració d'empreses en la Universitat Jaume I, tenia clar que volia dedicar-me a l'àmbit empresarial. Una vegada finalitzat aquest grau, vaig fer les pràctiques en Peronda Group, S.A, companyia en la qual uns mesos després vaig començar a formar part del Departament de Màrqueting.  La meua experiència en l'UJI havia sigut bona, així que al mateix temps que treballava vaig decidir matricular-me en el Grau de Finances i Comptabilitat, ja que considerava que podia especialitzar-me una mica més en aquesta branca.

Aquesta etapa en la qual vaig estudiar i vaig treballar al mateix temps va ser la més dura, ja que l'estudi es fa més complicat per la falta de temps, però reconec que va ser l'etapa més enriquidora tant professional com personalment, el fet d'estar immers en el món empresarial, va fer que augmentara encara més l'interès per intentar aplicar coneixements adquirits.

Actualment treballe com a Responsable de Promoció de Peronda Group, on gestione i coordine la promoció general de diverses marques. Entre les tasques més rellevants, es troben: l'anàlisi i desenvolupament de suports promocionals, la presència en els diversos punts de venda segons el públic objectiu al que ens dirigim, recolze en el desenvolupament d'eines digitals com a suport per a la venda, anàlisi estadística, control de costos i pressupost, gestió amb proveïdors, etc.

En definitiva, és un treball en equip que implica molta coordinació no solament internament, sinó també amb persones de diversos departaments, és molt dinàmic i al mateix temps incert, “el repte de superar-nos com a equip és constant”.

El vincle que mantinc com a AlumniSAUJI m'ajuda a estar al dia de nous cursos, conferències, convencions d'interès. Segurament en un futur no gaire llunyà cursaré algun màster o postgrau, que em permeta perfeccionar alguns coneixements i competències.

Sens dubte, amb el que em quede del meu pas per la universitat és, d'una banda, amb el saber après en allò que més m'agrada, i d'altra banda, amb les persones que la componen, he conegut professors i companys meravellosos que s'han convertit en consellers i amics de professió.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.