08/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: PSICOLOGIA 

Promoció: 2003-2013

Càrrec: Psicòloga de prevenció i promoció de la salut en Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) + info
 
«En el meu cas em vaig plantejar que era el que més feliç em faria i que em veia fent en un futur, llavors sí que és veritat que ajudar a les persones, intentar calmar emocions i conèixer les conductes són punts a tindre en compte a l'hora de triar aquest grau».
 
Vaig estudiar psicologia perquè realment la meua vocació naixia d'ajudar a les persones. Hui dia s'ha convertit en la meua professió i m'encanta el que faig però quan et plantegen la pregunta que vols estudiar i on vols estudiar et sorgeixen molts dubtes. En el meu cas em vaig plantejar que era el que més feliç em faria i que em veia fent en un futur, llavors sí que és veritat que ajudar a les persones, intentar calmar emocions i conèixer les conductes són punts a tindre en compte a l'hora de triar aquest grau. En la Universitat Jaume I, psicologia es fa en l’àmbit cognitiu conductual, per tant la branca m'agradava molt, i les assignatures que oferien i un pla d'estudis detallat em van semblar molt interessants. Després, la part esportiva suplementava tota la part educativa.

Considere que tots els que hem estudiat en l'UJI tenim en comú el grau que hem cursat, per la qual cosa una vegada acabats els estudis cadascú fa el seu camí, pensem ja que som uns professionals dignes, però a vegades se'ns oblida contactar amb altres alumnes o professors, continuar formant-nos, entre altres.

Per aquesta raó, disposar d'una oferta com la que té AlumniSAUJI ajuda a compartir les nostres experiències i demanar opinions, a més de facultar la possibilitat de realitzar activitats culturals i esportives..

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.