29/02/2024 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei d’Esports de l'UJI està a disposició de tota la comunitat universitària, on s'inclouen els membres d'AlumniSAUJI Premium, que tindran el mateix accés i preus que s'apliquen a estudiantat, personal d'administració i serveis (PAS) i personal docent i investigador (PDI). 

El seu model esportiu pretén afavorir la promoció d’un campus saludable i més sostenible. Aquest model comprèn tres targetesla Targeta Activitats UJI (TAUJI), la Targeta Esportiva UJI (TEUJI) i la Targeta Esportiva UJI+ (TEUJI+), totes amb una validesa de 365 dies i que es podran adquirir a partir de l'1 de setembre. 

Consulta a la seua pàgina web www.uji.es/serveis/se tota l'oferta de serveis i activitats i comença a gaudir de l'esport a l'UJI!

TAUJI

Targeta Activitats UJI (TAUJI): accés a les activitats amb professorat amb més de 25 activitats (les activitats amb professorat seran del 15 de setembre al 15 de juny) i 130 hores setmanals per elegir, sempre amb reserva prèvia de la plaça.

Preu: 60 euros per als vinculats amb l’UJI / 90 euros per a no vinculats.

TEUJI

Targeta Esportiva UJI (TEUJI): accés a la reserva de totes les instal·lacions esportives de l'UJI (piscina, instal·lacions aire lliure, pavelló poliesportiu i zona de raquetes) així com gaudir del gimnàs sense restriccions d'horaris. També inclou la competició interna i externa prèvia inscripció. No inclou les activitats amb professorat que inclou la Targeta Activitats UJI.

Preu: 80 euros per als vinculats amb l’UJI / 120 euros per a no vinculats. 

TEUJIplus

Targeta Esportiva UJI+ (TEUJI+): unifica en un mateix producte la TAUJI i la TEUJI.

Preu: 100 euros per als vinculats amb l’UJI / 150 euros per a no vinculats. 

Únicament estan fora d’aquestes targetes les activitats especials amb professorat, que són aquelles activitats que tenen un format curset, com els cursets de tenis, pàdel, defensa personal o natació des de zero, així com les activitats diferenciades per edat (menors, gent gran, etc.). Aquestes activitats sí que tindran una reducció en el preu per a les persones que tinguen la TAUJI o la TEUJI+. Pel que fa a les activitats a la natura com el senderisme, equitació, setmana blanca, etc. tenen preus especials segons l’activitat i atenent a les seues característiques.

Altres formes d’accés a les instal·lacions per l’ús lliure s’han mantingut i continuen els abonaments de 10 usos i les tarifes d’1 ús per a menors i adults.

Recurs d'imatge accio fes-tepremium12000x400

Gaudeix de tots els avantatges, passa't a AlumniSAUJI Premium