El Pla de Promoció de la Investigació 2018 de l’UJI comptarà amb prop de quatre milions d’euros

07/02/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La  Universitat Jaume I dotarà amb prop de quatre milions d’euros el Pla de Promoció de la Investigació 2018. El Pla contempla la posada en marxa de sis programes que inclouen diverses convocatòries d’ajudes i beques. El primer programa és per al foment de projectes d’investigació i contempla la convocatòria d’ajudes per la realització de projectes d’investigació científica i desenvolupament tecnològic i accions d’incentiu dels projectes i xarxes del Programa Horitzó 2020 de la Unió Europea.

El segon programa té com a objectiu promoure la mobilitat del personal investigador per a completar, ampliar i actualitzar la formació de personal investigador que no disposa d’un programa específic d’estades en centres d’investigació, així com facilitar la realització de doctorats internacionals. El tercer programa, de suport a la formació i incorporació de personal investigador, inclou quatre línies de treball: la convocatòria d’ajudes predoctorals per a la formació de personal investigador; la convocatòria d’ajudes postdoctorals per a la incorporació a grups d’investigació;  la convocatòria UJI-I3 de procediment selectiu per a identificar perfils docents i investigadors i àrees de coneixement a l’objecte de la incorporació d’investigadors i investigadores a l’UJI, i el cofinançament de contractes del Programa «Juan de la Cierva» i projectes d’R+D+i per a joves investigadors sense vinculació o amb vinculació temporal.

El quart programa, de foment de projectes de transferència de resultats de la investigació inclou la convocatòria StartUJI de Valorització de Resultats d’Investigació. El cinquè programa, de suport als grups d’investigació, inclou dos tipus d’ajudes, una dirigida als Grups d’Investigació d’Alt Rendiment, i una altra de continuïtat per als grups d’investigació. l´últim programa s’ha incorporat enguany i es tracta de donar suport a la difusió dels resultats d’investigació, per això és convocaran ajudes per a la publicació de revistes científiques en els àmbits de les arts, les humanitats i les ciències socials i jurídiques.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions