L’UJI difon els seus estudis en el Saló d'Orientació Universitària Unitour de Saragossa, València i Castelló

24/01/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló ha promocionat la seua oferta docent en el saló d'Orientació Universitària Unitour que s'ha celebrat el 18 de gener a l’Hotel Boston de Saragossa. Unitour és un saló d'orientació per a assessorar i orientar a l’estudiantat a l'hora de triar grau que se celebra en diversos punts d'Espanya, Portugal, Itàlia i Andorra i que permet reunir a universitats públiques i privades amb estudiants d'instituts. En el saló han participat al voltant d'una vintena d'universitats i altres tants centres d'ESO i Batxillerat. 

La Universitat Jaume I compta amb un gran nombre d’estudiants procedents d’Aragó, especialment de les comarques del sud, amb les quals la província de Castelló manté una estreta relació pel seu veïnatge i intercanvi cultural i comercial.

Així mateix, l’UJI també ha participat el 23 de gener a la fira Unitour Castelló, que s'ha celebrat per primera vegada en la capital de la Plana, concretament a l'Hotel Luz, amb la participació de quinze universitats i centres de formació. D'altra banda, el 24 de gener el personal de la universitat castellonenca i els integrants del programa Ambaixadors han assistit a l'edició d'Unitour a València.

Més informació en la pàgina web: www.futuros.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions