Domingo García Marzá presenta el llibre «Las contradicciones culturales del capitalismo en el siglo XXI»

12/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El catedràtic d'Ètica de la Universitat Jaume I, Domingo García Marzá, al costat del secretari autonòmic de l'Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat a la llibreria Babel el llibre Las contradicciones culturales del capitalismo en el siglo XXI. Una respuesta a Daniel Bell dels autors Ana Nogueras i Enrique Herreras, amb pròleg de Victoria Camps. 

Els autors han escollit el fil conductor de Las contradicciones culturales del capitalismo de Daniel Bell, escrita fa 40 anys en un moment previ al fet que es produïra la deriva cap al neoliberalisme que tantes conseqüències nefastes està tenint per a l'economia i la política, per a plantejar si existeixen alternatives per a enfrontar la realitat del segle XXI, els nous dilemes polítics, socials, culturals i ètics. 

Ana Noguera, doctora en Filosofia, és membre del Consell València de Cultura de la Comunitat Valenciana i professora de Sociologia i Ciències Polítiques en la UNED de València. Per la seua banda, Enrique Herreras és professor d'Ètica i Filosofia Política en la Universitat de València i articulista.  

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions