La professora de l’UJI María Luisa Burguera presenta el llibre «Peregrinatio ad Sacra. El camino poético de un peregrino. De San Juan de la Peña a la Capilla del Santo Cáliz»

13/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La professora del Departament de Filologia i Cultures Europees de la Universitat Jaume I, María Luisa Burguera, ha presentat a València el llibre Peregrinatio ad Sacra. El camino poético de un peregrino. De San Juan de la Peña a la Capilla del Santo Cáliz

L'acte de presentació s'ha celebrat el 30 de novembre a la capella de Sant Pere, adjunta a la capella del Sant Calze de la Catedral de València, i ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, i pel degà de la Catedral de València, Emilio Aliaga.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions