Especialistes analitzen el conflicte del transport col·laboratiu i els reptes de les relacions port-ciutat

18/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Transport col·laboratiu o competència deslleial jornades-transport-port transport

    FOTO: Àlex Pérez

  • Jornada relacions port-ciutat jornades-transport-port Jornadarelacionsport-ciutat

La Universitat Jaume I, amb la col·laboració de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, ha realitzat dues jornades de debat centrades en els temes de les relacions port-ciutat i del transport col·laboratiu.

L’Institut Universitari de Dret del Transport (IDT) va celebrar a la Llotja del Cànem una taula redona titulada «Transport col·laboratiu o competència deslleial en el transport?» en la qual van debatre representants del gremi del taxi i de l’empresa Uber i experts en Dret.

Concretament, en la taula va participar M. Victoria Petit, catedràtica de Dret Mercantil de l’UJI i directora de l'IDT; Achim Puetz, professor de Dret Mercantil de l’UJI i secretari tècnic de l'IDT; José Andrés Diez, advocat d’Uber; Juan José Montero, professor de Dret Administratiu de la UNED i advocat d’Uber; Fernando del Molino, president de la Confederació d’Autònoms del Taxi de la Comunitat Valenciana, i Jacinto Salvador Ortuño, advocat de l’Associació Gremial del Taxi de València i Província, sota la moderació de Jaume Martí, professor de Dret Mercantil de la Universitat de València i vocal de la Comissió de Defensa de la Competència de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda, el Grup de Recerca IMK Innovació en Màrqueting va celebrar una jornada de debat sobre el «Present i futur en les relacions port-ciutat», desenvolupada a l'Autoritat Portuària de Castelló, en la qual tècnics, professionals i experts van analitzar els problemes i alternatives actuals de les relacions port-ciutat i van exposar alguns casos pràctics.

En la inauguració, van participar Pilar Álvarez, sotsdirectora general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat Valenciana; Francisco Toledo, president de l'Autoritat Portuària de Castelló; Miguel Ángel Moliner, vicerector d'Economia i PAS de l’UJI, i Miguel Ángel López, professor d'Organització d'Empreses de l’UJI i responsable de la jornada.

 

Altres notícies de la FCJE:

L’UJI i l'Associació Professional d'Assessors Fiscals premien els millors treballs de l’estudiantat sobre residència fiscal i tributs

L'Espai Jurídic d'Estudis Laborals de l'UJI aborda la inserció professional de les dones que han patit violència de gènere

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions