Un total de 480 alumnes de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de l’UJI participen en els actes de graduació

18/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un total de 480 alumnes de la Facultat de Ciències Humanes i Socials que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2016-2017 han participat al Paranimf en els actes de graduació, en els quals se’ls ha fet entrega d’una beca i un diploma.

D’una banda, el 14 de desembre s’han celebrat les graduacions del Grau en Mestre/a d’Educació Infantil i del Grau en Mestre/a d’Educació Primària, en els quals han participat 110 i 150 alumnes, respectivament. Els actes han estat presidits per la degana de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, Rosa Agost, i en ambdós ha actuat com a padrí el professor del Departament d’Educació, Tomás Segarra Arnau, qui ha parlat sobre les primeres vegades que s’imparteix classe i la importància de reflexionar sobre el fet educatiu, quin tipus de mestre volen ser i com han de construir i perfeccionar aquesta figura cada dia. A més, han intervingut en representació de la resta de companys els alumnes Miguel Ángel Ranilla Pinedo de l’especialitat de Primària i Francisco Gamón Olivas en la d’Infantil.

Així mateix, el divendres 15 s’ha celebrat la graduació dels graus en Arts i Humanitats amb 43 estudiants del Grau en Estudis Anglesos; 24 del Grau en Història i Patrimoni; 10 del Grau en Humanitats: Estudis Interculturals; i 37 del Grau en Traducció i Interpretació, apadrinats pel professor del Departament de Filologia i Cultures Europees, Jesús Bermúdez Ramiro, i amb la intervenció de la graduada María López Rubio, en representació dels seus companys i companyes.

A continuació, s’ha desenvolupat l’acte de graduació de l’estudiantat de l’àmbit de comunicació, amb 40 alumnes del Grau en Comunicació Audiovisual; 38 del Grau en Periodisme; i 28 del Grau en Publicitat i Relacions Públiques, apadrinats per Empar Marco i Estellés, directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. Les graduades Laura Moncel-Moriano de Periodisme; Julia Vivo i Lucía Moltalt Azorín de Comunicació Audiovisual i Teresa Facundo Tarazona de Publicitat i Relacions Públiques han parlat en representació de tots els graduats i graduades.

Els actes de graduació estan organitzats pel Programa AlumniSAUJI, amb col·laboració amb el Servei de Comunicació de la Universitat Jaume I. Aquests actes, on a més de l’estudiantat i representants del món acadèmic també hi estan presents els familiars dels recents graduats i graduades, pretenen reconèixer l’esforç i donar l’enhorabona a l’alumnat que ha finalitzat els seus estudis.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions